Έκλεισε η Κλινική Cocid του Νοσοκομείου Καβάλας και γίνονται εργασίες για να λειτουργήσουν οι Κλινικές του. Σύμφωνα με τον Επικεφαλής της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Βαγγέλη Καμπουρίδη σε 15 μέρες θα ολοκληρωθούν και θα λειτουργήσουν κανονικά όλες οι κλινικές.

Συγκεκριμένα είπε ότι «έχουμε κλείσει εδώ και καιρό την κλινική covid που είχαμε στον 5ο όροφο. Έγιναν εργασίες και μετακόμισε ήδη εκεί η χειρουργική. Τώρα γίνονται εργασίες στον 4ο όπου ήταν η χειρουργική για να μετακομίσει η ουρολογική, οι οφθαλμίατροι μετακόμισαν κι αυτοί. Σιγά- σιγά προχωράμε. Πιστεύω ότι σε 15-20 μέρες θα έχουμε τελειώσει με τις μετακινήσεις».

ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟ

Για της Ουρολογική είπε ότι «έχει αυτήν τη στιγμή 8 κρεβάτια. Όταν τελειώσουν οι εργασίες θα πάνε κανονικά στην πτέρυγά τους. Χρειάζονται αλλαγές και συντήρηση. Είναι ευκαιρία να τις κάνουμε τώρα που γίνονται οι μετακομίσεις.

Ο λιθοτρίπτης ήρθε και προσπαθούμε να οργανώσουμε τα πράγματα από πλευράς νοσηλευτικού προσωπικού και χειριστών για να αρχίσουμε να εκπαιδεύουμε κάποιους και σιγά- σιγά θα μπει κι αυτό σε μια λειτουργία».

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Πρόσθεσε ότι «υπάρχουν κυρίως ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό. Με τους γιατρούς κάπως τα βολεύουμε, αλλά το πρόβλημα είναι με το νοσηλευτικό και το παραϊατρικό προσωπικό. Έχουμε ζητήσει επικουρικό προσωπικό, κυρίως νοσηλευτικό. Περιμένουμε από την προκήρυξη να πάρουμε 40-45 νοσηλευτές και παρασκευαστές, αλλά το πιο άμεσο είναι να πάρουμε τους επικουρικούς. Πιστεύω ότι θα έρθουν μέσα στο Μάιο.

Προσπαθούμε να τρέξουμε κάποια πράγματα για το ΕΣΠΑ κι ό,τι μπορούμε το κάνουμε».

Φώτο αρχείου

Προηγούμενο άρθροΝέστος: Η αποζημίωση στους παραγωγούς σπαράγγιων θα δοθεί πριν απο τις εκλογές
Επόμενο άρθροΣτην τελική ευθεία το έργο του Open Mall στον Άγιο Νικόλαο