Την παραίτησή του από τη θέση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας υπέβαλλε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος ο Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης. Απόφαση που σχετίζεται με την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, καταρρίπτοντας παράλληλα και τις όποιες φήμες που τον ήθελαν τελικά να μη διεκδικεί τον Δημαρχιακό θώκο της Καβάλας. Τα καθήκοντα του Διοικητή του Νοσοκομείου θα τα ασκεί πλέον ο μέχρι τώρα αναπληρωτής Διοικητής, Αχιλλέας Γερόπουλος.

Ο κ. Κλειτσιώτης δήλωσε ότι είναι αισιόδοξος για το νέο του εγχείρημα.

Συγκεκριμένα είπε ότι «αυτές είναι μέρες γιορτής και μετά τα Φώτα θα πάμε πιο δυναμικά, ανακοινώνοντας σιγά- σιγά το όνομα του Συνδυασμού και κάποιους από τους συνεργάτες μου. Υπάρχει αρκετός χρόνος μπροστά μας. Οι εκλογές γίνονται το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι προηγούνται οι εθνικές εκλογές που πάντα το ενδιαφέρον των πολιτών είναι μεγαλύτερο γι’ αυτές.

Επομένως, αυτό που λέω είναι ότι το ενδιαφέρον των πολιτών για τα δημοτικά δρώμενα θα ξεκινήσει μετά τις εθνικές εκλογές. Εμείς οι υποψήφιοι θα πρέπει να προετοιμαστούμε, να συμπληρώσουμε τους συνδυασμούς μας, να βγούμε έξω στον κόσμο και να τους πούμε το όραμά μας, τι έχουμε σκοπό να παρουσιάσουμε στους συμπολίτες μας, αλλά το ουσιαστικό ενδιαφέρον για τα τοπικά δρώμενα θα ξεκινήσει μετά τις εθνικές εκλογές».

ΕΥΧΕΣ

Τέλος, ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα με υγεία πάνω απ’ όλα και να είναι καλύτερος ο νέος χρόνος από τους τελευταίους.

Προηγούμενο άρθροΜειώνεται η επιδότηση των διυλιστηρίων και ανεβαίνει η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης από την 1η Ιανουαρίου, όπως δηλώνει ο Φώτης Πούλος
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκε το τέταρτο Βαρόμετρο Οικονομικής Συγκυρίας του Επιμελητηρίου Καβάλας