Για πρώτη φορά την περίοδο του Πάσχα η Θάσος είχε μεγάλη τουριστική κίνηση. Η περιφερειακή σύμβουλος κ. Μαρία Πολυμέρου σημείωσε πως ήταν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Συγκεκριμένα είπε ότι «είχε πολλά χρόνια να γίνει κάτι τέτοιο διότι το Πάσχα είναι σχετικά νωρίς και όχι κοντά στις πρώτες αφίξεις των γκρουπ. Το νησί έχει αρκετό κόσμο και αναμένεται να πάει έτσι όλη την πασχαλινή περίοδο, οπότε ξεκινάμε με τους καλύτερους οιωνούς.

Γνωρίζουμε ότι φέτος θα έχουμε ένα καλό καλοκαίρι με βάση τις τωρινές συνθήκες. Οι προκρατήσεις είναι φουλ, ανοίγει σιγά- σιγά όλη η αγορά του νησιού. Αρκετά ξενοδοχεία έχουν ανοίξει και θα παραμείνουν ανοιχτά και μετά το Πάσχα. Αρχές Μαΐου έρχονται οι πρώτοι οργανωμένοι τουρίστες.

Μετά το Πάσχα λόγω του Ραμαζανιού υπάρχει περίπτωση να έχουμε και αρκετούς Τούρκους. Αυτή αγορά είχε πέσει πάρα πολύ. Παλιότερα είχαμε αρκετούς, είναι και καλοί πελάτες και είναι θετικό ότι ξεκινούν σιγά- σιγά να επανέρχονται».

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Για τον τουρισμό κρουαζιέρας είπε ότι «η Θάσος είχε κρουαζιερόπλοια αλλά όχι στο ρυθμό της Καβάλας. Ερχόντουσαν πλοία πριν τον κορωνοίό. Σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον από τις εταιρείες αλλά είναι κάτι που δεν γίνεται από τον έναν μήνα στον άλλον, χρειάζεται προγραμματισμός, πολύ μεγάλη προσπάθεια και είμαι στους ανθρώπους που θέλουν να έρχονται τα κρουαζιερόπλοια και στη Θάσο. Να ωφεληθούν ταυτόχρονα η Καβάλα και η Θάσος».

Τέλος για το προσωπικό είπε ότι «είναι το αρνητικό σημείο για όλους τους επιχειρηματίες. Υπάρχει και φέτος πρόβλημα με το εργατικό δυναμικό. Έχουμε συνηθίσει να αντιμετωπίζουμε οποιαδήποτε δυσκολία προκύπτει. Θα προσπαθήσουμε να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να μην πέσει η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Ας ελπίσουμε να λυθεί αυτό το πρόβλημα».

Προηγούμενο άρθρο“Έργα που έπρεπε να έχουν γίνει ήδη, τα κάνει η διοίκηση το τελευταίο 6μηνο” δηλώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Νέστου Γιάννης Χατζηγερακούδης
Επόμενο άρθροΈφεση θα καταθέσει η Energean για τη δικαστική απόφαση που δικαιώνει όσους απολυμένους έκαναν επίσχεση εργασίας