Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, για τη σημερινή συμπλήρωση 48 ετών από την ίδρυση του Κόμματος, έκανε την εξής δήλωση:

«Σαράντα οκτώ χρόνια ζωής συμπληρώνει σήμερα η Νέα Δημοκρατία, η παράταξη των θαρραλέων πολιτικών πρωτοβουλιών και των ιστορικών εθνικών επιλογών.

Ήταν 4 Οκτωβρίου του 1974, όταν ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, δημοσίευε την Ιδρυτική Διακήρυξη του Κόμματος, το οποίο, στο πέρασμα των δεκαετιών, συνέβαλε καθοριστικά στη διατήρηση της σταθερότητας και στην πρόοδο του τόπου.

Σήμερα, η φλόγα της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, με πίστη σε εκείνες τις αρχές και τις αξίες, συνεχίζει να φωτίζει απρόσκοπτα την πορεία της χώρας προς τα εμπρός.

Η πολιτική που εφαρμόστηκε κατά την προηγούμενη τριετία, εν μέσω των πολλαπλών μεγάλων κρίσεων, είναι η εγγύηση για την επιτυχία.

Σταθερά στην υπηρεσία του πολίτη, η γαλάζια παράταξη είναι καθ’ όλα έτοιμη να κερδίσει και τα επόμενα στοιχήματα, ενόψει και της δεύτερης συνεχόμενης κυβερνητικής θητείας της.

Το νέο συμβόλαιο τιμής με την κοινωνία είναι έτοιμο προς υπογραφή».

Προηγούμενο άρθροΑγιασμός του Συλλόγου Εβριτών Νομού Καβάλας στο Πολιτιστικό Κέντρο “Πυθαγόρας”
Επόμενο άρθροΕνημέρωση του Συνδέσμου Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Ν.Καβάλας προς τους πολίτες