Ο υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σε απάντηση των ισχυρισμών της Ν.Ε. Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την εξής δήλωση:

«Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση στην οποία έχουν βρεθεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας στο θέμα των Πετρελαίων, όμως το να χαρακτηρίζουν “fake news” το κυβερνητικό πρόγραμμα του Κόμματός τους, πραγματικά ξεπερνάει κάθε λογική!

Διότι αυτό που έκανα – και μπορεί να κάνει ο κάθε πολίτης – ήταν από την ιστοσελίδα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και το αναρτημένο σε αυτήν “Πρόγραμμα Διακυβέρνησης 2023 – 2027”, να αναπαράγω αυτούσια την πρόταση για την “Ενεργειακή δημοκρατία και δίκαιη πράσινη μετάβαση”.

Για όσους κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, λοιπόν, το (ξανα)παραθέτω, εντός εισαγωγικών, όπως αναγράφεται στη σελίδα 13 του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ:

‘’Απεμπλεκόμαστε από την πολιτική εξόρυξης υδρογονανθράκων, με μη ανανέωση αδειών έρευνας και εκμετάλλευσης και μη παραχώρηση νέων περιοχών’’.

Πιο καθαρό δεν γίνεται!

Είναι εμφανές ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας έχουν βρεθεί σε “βέρτιγκο”, αρνούμενα να πιστέψουν ότι ο αρχηγός τους κ. Τσίπρας προαναγγέλλει ότι θα κλείσει τα Πετρέλαια, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα του Κόμματός τους, αφού δεν θα ανανεώσει τις άδειες έρευνας και εκμετάλλευσης.

Προφανώς δεν τους ρώτησε γιατί δεν τους υπολογίζει!

Έτσι φτάνουν τελικά στο σημείο να σταθούν απέναντι στον κ. Τσίπρα και να ισχυρίζονται αντίθετα πράγματα από αυτόν, σπεύδοντας να πάρουν θέση για την επόμενη ημέρα στο Κόμμα, μετά την εκλογική ήττα που θα υποστούν στις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου.

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου με τον Υπουργό Άμυνας του Ισραήλ Ιώβ Γκάλαντ
Επόμενο άρθροΈκτακτα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ λόγω Λευκής Νύχτας