Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει την εθνική προσπάθεια να αφήσουμε πίσω την πανδημία»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ σταθερά και συντονισμένα υπονομεύει την εθνική προσπάθεια να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία». Αυτό τόνισε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στην «ΕΡΑ Καβάλας» και το δημοσιογράφο κ. Σ. Ασβεστά, με αφορμή σχετική παρέμβαση της τομεάρχη Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίας Ε. Αχτσιόγλου σε κομματική εκδήλωση.

Στη συγκεκριμένη τοποθέτηση, όπως ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης, «συμπυκνώνεται η τακτική που ακολούθησε και ακολουθεί η Αξιωματική Αντιπολίτευση καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Η κυρία Αχτσιόγλου, με απόλυτα κυνικό τρόπο, είπε ότι η πανδημία είναι “πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΣΥΡΙΖΑ και ευθύνη ως πρώτο κόμμα της Αριστεράς” και πρέπει να δράσει ώστε “οι ρωγμές που δημιουργήθηκαν στην Ευρώπη στην πανδημία να οδηγήσουν σε μεγαλύτερες αλλαγές”. Επιβεβαιώνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και παραμένει το κόμμα που τρέφεται από την ιδεοληψία που θέλει την κρίση ευκαιρία, όχι προς το καλύτερο, αλλά προς το πιο διχαστικό».

Δυστυχώς, τόνισε ο κ. Λαζαρίδης, «για μία ακόμη φορά, η Αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύουν στην καταστροφή της χώρας, χωρίς να διερωτηθούν πώς εισπράττουν τέτοιες τοποθετήσεις όσοι πέρασαν και περνούν την περιπέτεια του κορωνοϊού».

Hot this week

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι αλιείς – Τι αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους

Σε αναστολή των κινητοποιήσεών τους προχωρούν οι αλιείς, έπειτα...

Δήμος Παγγαίου: Χρηματοδότηση 2 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση ζημιών στο παραλιακό μέτωπο

Η αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά...

Κομισιόν: Ενέκρινε ρήτρα διαφυγής για την ενέργεια αποκλειστικά για την Ελλάδα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε αποκλειστικά για την Ελλάδα αίτημα...

Πέντε σημαντικές αποφάσεις του ΠΕΣΥ ΑΜΘ για την επιχειρηματικότητα της Περιφέρειας

Πέντε σημαντικές αποφάσεις για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, την...

Το Νοσοκομείο Καβάλας δεν χρειάζεται άλλους «σωτήρες». Χρειάζεται γιατρούς, νοσηλευτές και στοιχεία

Υπάρχει κάτι παράδοξο στην τελευταία δημόσια συζήτηση για το...

Topics

Κομισιόν: Ενέκρινε ρήτρα διαφυγής για την ενέργεια αποκλειστικά για την Ελλάδα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε αποκλειστικά για την Ελλάδα αίτημα...

Πέντε σημαντικές αποφάσεις του ΠΕΣΥ ΑΜΘ για την επιχειρηματικότητα της Περιφέρειας

Πέντε σημαντικές αποφάσεις για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, την...

Δήμος Παγγαίου: Ανακαλούνται οι άδειες λειτουργίας 11 γηπέδων – Ξεκινούν επανέλεγχοι ασφάλειας

Την ανάκληση των προσωρινών αδειών λειτουργίας έντεκα γηπέδων ποδοσφαίρου...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες