Με μέλη του Προεδρείου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) Καβάλας, συναντήθηκε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, στα γραφεία της Ένωσης.

Συζητήθηκαν όλα τα μείζονα ζητήματα που αφορούν την τρέχουσα επικαιρότητα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα εθνικά μας θέματα, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι απόστρατοι αξιωματικοί μας.

Κορυφαίο αυτών, η αναλογική κατανομή πόρων στα Μετοχικά Ταμεία των Ενόπλων Δυνάμεων, προερχομένων από τα εξοπλιστικά προγράμματα. Τα μέλη της Ένωσης ζητούν να προωθηθεί άμεσα ρύθμιση που να αφορά την ισοκατανομή μεταξύ των Μετοχικών Ταμείων των Ενόπλων Δυνάμεων των πόρων που προέρχονται από οποιεσδήποτε προμήθειες από το ΥΠΕΘΑ, αναλογικά με τη δύναμη των μετόχων και των μερισματούχων τους. Αίτημα το οποίο ο κ. Λαζαρίδης χαρακτήρισε απόλυτα δίκαιο και δεσμεύτηκε να πράξει ό,τι περνάει από το χέρι του για την υλοποίησή του.

Ο Αντιπρόεδρος του Παραρτήματος, Ταξίαρχος ε.α. ΕΛ.ΑΣ, κ. Κωνσταντίνος Στεφανίδης δώρισε στο Βουλευτή το πόνημα του Αντισυνταγματάρχη ε.α., Ευαγγέλου Παπαβέργου, «Στολές του Ελληνικού Στρατού », την έκδοση του οποίου επιμελήθηκε το Παράρτημα Καβάλας.

Προηγούμενο άρθροΚαι 6ο απορριμματοφόρο πήρε ο Δημος Θάσου- Έγινε η παραλαβή και βγαίνει στους δρόμους
Επόμενο άρθροΑ. Δημοσχάκης: Αναγκαία η εύρυθμη λειτουργία του Σιδηροδρομικού δικτύου του Ν. Έβρου