Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέστου παραβρέθηκε την Τετάρτη 5 Απριλίου η υποψηφια Βουλευτής Νομού Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου.
Παρακολούθησε με ενδιαφέρον τις εισηγήσεις και άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς που τέθηκαν από όλους τους συνδυασμούς καθώς και τις προτάσεις του Δημάρχου, Σάββα Μιχαηλίδη.
Ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσε στα ζητήματα ενόψει της τουριστικής σεζόν και την εξέλιξη των υφιστάμενων έργων από τη Δημοτική Αρχή.
Η κ. Χατζηκωνσταντίνου στο πλαίσιο των επαφών της, όπως και με τον δήμαρχο Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη, ενημερώνεται για τυχόν προβλήματα αλλά και για τις ενέργειες και τις δράσεις που προωθούνται με στόχο την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας προς όφελος των πολιτών.
Σημειώνει ακόμα ότι η συνεργασία μεταξύ Δήμων και φορέων μπορούν να φέρουν στον τόπο σημαντικά αποτελέσματα για την ανάδειξη της εκάστοτε περιοχής, των επιχειρήσεων και των προϊόντων.

Προηγούμενο άρθροΟι υποψήφιοι Βουλευτές της ΝΔ στο Νομό Καβάλας -Όλα τα ονόματα
Επόμενο άρθροΕκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών και εκπαιδευτικών του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Καβάλας