Στο Δασύλλιο του Πρίνου βρέθηκε την Πρωτομαγιά η υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία της Π.Ε. Καβάλας, Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου, στην εκδήλωση που πραγματοποιεί κάθε χρόνο ο Πολιτιστικός και Φυσιολατρικός Σύλλογος «Το Μικρό Καζαβήτι» με την αρωγή του Δήμου Θάσου.
Η κ. Χατζηκωνσταντίνου συνάντησε φίλους, μεταξύ των οποίων τον Δήμαρχο Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη, τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Σταύρο Τσολάκη, τον πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. Γιώργο Κουτσουμανή, τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδείας Γιώργο Τσουλκάνη, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων ΑΜΘ Γιάννη Μαρκιανό, τον πρώην πρόεδρο της Κοινότητας Πρίνου Βαγγέλη Γιάντσο, το μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Θάσου της Ν.Δ. Γιάννη Γεωργίου και τον διοικητή της Πυροσβεστικής Θάσου Κώστα Κοντογεωργίου.
«Συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό και Φυσιολατρικό Σύλλογο “Το Μικρό Καζαβήτι” που τηρεί αυτό το έθιμο πολλά χρόνια. Από παιδιά ερχόμαστε εδώ στο Δασύλλιο του Πρίνου, από τα μαθητικά μας χρόνια, με εκδρομές γι’ αυτή την όμορφη εκδήλωση. Εύχομαι καλό μήνα με υγεία και προκοπή για τον τόπο μας», σημείωσε η κ. Χατζηκωνσταντίνου.
Ακόμα, η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. τόνισε ότι «ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς υπενθυμίζει τη σημασία των εργασιακών δικαιωμάτων για την κοινωνική συνοχή και τους αγώνες που έγιναν γι’ αυτά».
Τέλος, ευχήθηκε καλή δύναμη στους ανθρώπους που ασχολούνται με τον τουρισμό, μιας και η Πρωτομαγιά σηματοδοτεί το ξεκίνημα της θερινής σεζόν για την εστίαση και τα καταλύματα.

Προηγούμενο άρθροΣτις 25 Μαΐου η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων του Δήμου Δοξάτου κατά της ΔΕΥΑΚ
Επόμενο άρθροΜητσοτάκης στο OPEN: Τσίπρας και Βαρουφάκης ψαρεύουν ψήφους από το κόμμα Κασιδιάρη