Εντός της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί η δημοσκόπηση, η οποία αναμένεται να αναδείξει ποιος εκ των Ντίνου Κλειτσιώτη και Αναστασίας Ιωσηφίδου, θα τεθεί επικεφαλής του συνδυασμού που θα διεκδικήσει τον Δήμο Καβάλας.

Για το θέμα μίλησε ο κ. Κλειτσιώτης, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης, υπογραμμίζοντας σχετικά ότι «με τη δημοσκόπηση αυτή θα φανεί το τι θέλει η τοπική κοινωνία, το τι θέλουν οι συμπολίτες μας».

Επίσης, τόνισε με έμφαση ότι το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης είναι βέβαιο ότι θα γίνει σεβαστό από τους δυο υποψηφίους επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Πάνω απ’ όλα είναι ο πολίτης, αυτός έχει τον πρώτο λόγο και για το ποιον θέλει υποψήφιο δήμαρχο, αλλά και για το ποιον θέλει δήμαρχο. Επομένως περιμένουμε και πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις».

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

O κ. Κλειτσιώτης αναφέρθηκε στο ιστορικό της απόφασης για προσφυγή σε δημοσκόπηση επισημαίνοντας: «Είναι γεγονός ότι ο χώρος μας έχει διασπαστεί. Γι’ αυτό γίνεται μια προσπάθεια να πάμε συντεταγμένα στις εκλογές του Οκτωβρίου. Κάναμε μια προσπάθεια, η οποία απέδωσε μέχρι ένα σημείο. Συνεννοηθήκαμε, τουλάχιστον με την κ. Ιωσηφίδου, ότι πρέπει να πάμε μαζί. Η πρόταση που έγινε, όπως είναι γνωστό, ήταν να γίνει μια δημοσκόπηση. Καταλήξαμε και στην εταιρεία που θα την πραγματοποιήσει και είμαι βέβαιος ότι θα πάμε συντεταγμένα, τουλάχιστον οι δυο μας».

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

«Από εκεί και πέρα δεν έχω σταματήσει να επικοινωνώ με φίλους, οι οποίοι θέλουν να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιό μου και είμαι βέβαιος ότι θα πάνε όλα καλά. Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από πολλούς φίλους που ενδιαφέρονται για τα τοπικά δρώμενα και σιγά σιγά, αφού έχουμε και τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, θα ανακοινώσουμε πολλά άτομα, που θα συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο μας. Παράλληλα, συνεχίζεται και η κατάρτιση του προγράμματος μας. Είναι κάτι που όχι τώρα, αλλά από την πρώτη μέρα κάνουμε. Εν καιρώ θα ανακοινωθεί και θα λάβουν γνώση όλοι οι συμπολίτες μας, όχι μόνο του αστικού ιστού, αλλά και στα χωριά μας στα οποία πραγματικά πρέπει να δώσουμε κι εκεί έμφαση», σημείωσε ακόμη στις δηλώσεις του ο Ντίνος Κλειτσιώτης.

Προηγούμενο άρθροΤο nownews.gr ρωτά τους αναγνώστες του- Έρευνα για τα βουλευτικά ψηφοδέλτια στο Ν.Καβάλας
Επόμενο άρθροΟρκίστηκε διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας ο Αχιλλέας Γερόπουλος