Καλημέρα Συνάδελφοι,

Πριν από δύο εβδομάδες περίπου, ακούσαμε με έκπληξη το Δήμαρχο Καβάλας κ. Μουριάδη, να δηλώνει σε ραδιοφωνική εκπομπή, ότι ο Δήμος προτίθεται να αυξήσει τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού και για τα καταστήματα μας από 45% έως 67% .

Την επόμενη μέρα και κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, συντάχθηκε μια επιστολή διαμαρτυρίας προς τη Δημοτική Αρχή, καθιστώντας σαφές πως ο δοκιμαζόμενος εδώ και δέκα χρόνια εμπορικός κόσμος, δε θα δεχτεί την παραμικρή αύξηση. Μάλιστα καλέσαμε το Δήμο να μη προχωρήσει σε αύξηση και στα νοικοκυριά, γιατί αυτή η κίνηση θα συρρικνώσει το ήδη μικρό εισόδημα τους. Την επόμενη μέρα ο κ. Δήμαρχος δήλωσε πάλι δημόσια ότι αύξηση των τελών στις επιχειρήσεις μας, δε θα επιβληθεί.

Την περασμένη Πέμπτη όμως μάθαμε, ότι στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ένα από τα θέματα είναι η αύξηση των τελών ΣΕ ΟΛΟΥΣ και στα καταστήματα.

Από εκείνη τη στιγμή ήρθαμε σε επαφή με ΟΛΟΥΣ τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων και με τον ίδιο το Δήμαρχο για τη μη ψήφιση του μέτρου.

Για το λόγο αυτό σήμερα στις 19.30, θα είμαστε στο Δημοτικό Συμβούλιο ως Εμπορικός Σύλλογος και σας καλούμε να είστε δίπλα μας μαζικά.

Σας ευχαριστούμε.

Προηγούμενο άρθροΑυτό ειναι το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Δήμου Παγγαίου
Επόμενο άρθροΑπάντηση Κωστή Σιμιτσή στον Χρήστο Γάκη