Ένα κομμάτι μάρμαρο είναι έτοιμο να πέσει απο παράθυρο στην οικοδομή Πετρίδη που βρίσκεται επι της οδού Βενιζέλου στον κόμβο του Φαλήρου.

Πολίτης βλέποντας το κομμάτι μαρμάρου που κρέμεται, μίλησε με την Πυροσβεστική στις 09.45 πμ η οποια και του ειπε οτι δεν μπορεί κάνει κάτι στο συγκεκριμένο σημείο και του συνέστησε να επικοινωνήσει με την Δημοτική Αστυνομία η οποία βέβαια ειναι κλειστή!

Αμέσως μετα επικοινώνησε με το 100 το οποιο είπε οτι θα στείλει ενα περιπολικό να ελεγξει εαν θα αποκλείσει την περιοχή με ταινία και αυριο να μιλήσει ο πολίτης με την Δημοτική Αστυνομία.

Ενημερωτικά να αναφέρουμε ότι οι δυο όροφοι εχουν παραχωρηθεί στον Δήμο Καβάλας και όλοι κάνουν το σταυρό τους να μην πέσει το μάρμαρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί κάποιος περαστικός.

Η νεότερη ενημέρωση που έχουμε σχετικά με το περιστατικό είναι ότι υπάλληλοι του Δήμου Καβάλας βρέθηκαν στο σημείο και ξήλωσαν το επικίνδυνο κομμάτι μάρμαρου.

Προηγούμενο άρθροΟ Πολιτιστικός Σύλλογος “Αράπης” Νικήσιανης, στο φεστιβάλ κωδωνοφορίας Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΕφτάσφαιρος ο Α.Ο Καβάλα – Παρθενική ήττα για τον Νέστο – Εύκολο απόγευμα για τον Αετό – Εντός έδρας ήττα για Κεραυνό