Ανακοινώνουμε σήμερα, με ιδιαίτερη χαρά, τη συμμετοχή της Αναστασίας Μπόνια στο ψηφοδέλτιο της παράταξης μας για τις δημοτικές εκλογές του 2023.

Η Αναστασία Μπόνια είναι καθηγήτρια μαθηματικών, με εμπειρία 18 ετών στον χώρο της εκπαίδευσης, και ζει στον Αμυγδαλεώνα. Είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ εργάστηκε για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Είναι μητέρα δύο παιδιών και ενεργό μέλος του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Αμυγδαλεώνα.

Η συμμετοχή της Αναστασίας Μπόνια, μιας νέας και δυναμικής γυναίκας, επιστήμονα και μητέρας θα εμπλουτίσει τις προτεραιότητες της παράταξής μας στους τομείς της εκπαίδευσης και της φροντίδας που οφείλει να δείχνει η Τοπική Αυτοδιοίκηση για τις ανάγκες και το μέλλον των παιδιών μας.

Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά την Αναστασία Μπόνια για τη στήριξή της και κυρίως για την εμπιστοσύνη της στην παράταξή μας.

Μάκης Παπαδόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Προηγούμενο άρθροΟι εθελοντές πήραν την κατάσταση στα χέρια τους στην Ακτή Καλαμίτσας
Επόμενο άρθροΤην ανάγκη κατασκευής ενός νέου Αστυνομικού Μεγάρου στην άκρη της πόλης, επισημαίνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας