Στηρίζουμε το δίκαιο αίτημα του Συλλόγου Γονέων του 25ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας για σχολική αυλή ανοιχτή και προσβάσιμη για όλα τα παιδιά, όλες τις ημέρες, όλες τις ώρες.

Ήμασταν και είμαστε αντίθετοι με την απόφαση της διοίκησης του Δήμου Καβάλας να περιορίσει τις ώρες λειτουργίας της συγκεκριμένης σχολικής αυλής τις καθημερινές, τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Όπως αναφέρει συχνά ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξής μας και επαγγελματίας της φυσικής αγωγής Γιώργος Γουνελάς, η χώρα μας κατέχει δυστυχώς την αρνητική πρωτιά στην παιδική παχυσαρκία στην Ευρώπη. Συνεπώς, ο στόχος μιας Δημοτικής Αρχής πρέπει να είναι η δημιουργία νέων χώρων ελεύθερου παιχνιδιού και όχι ο περιορισμός τους, στερώντας από τα παιδιά το ελεύθερο παιχνίδι, ένα θεμελιώδες και απαραίτητο δικαίωμά τους!

Εμείς ζητούμε:

  • η διοίκηση του Δήμου να φέρει εκτάκτως το θέμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της ερχόμενης Δευτέρας 20 Ιουνίου.
  • η σχολική αυλή του 25ου Δημοτικού να λειτουργεί όλες τις ώρες (πρωϊνές και απογευματινές για τους θερινούς μήνες, απογευματινές για τους χειμερινούς μήνες) και τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, πλην του ωραρίου κοινής ησυχίας.

Ο επικεφαλής της παράταξης
Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Μάκης Παπαδόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας

Προηγούμενο άρθροΕπιστημονικό Συνέδριο της Οφθαλμολογικής Εταιρείας Θράκης Ανατολικής Μακεδονίας και Νήσων Βορείου Αιγαίου (ΟΕΘΑΜΒΑ)
Επόμενο άρθροΑποκαλυπτήρια στο νέο λιμάνι του Λιμένα Θάσου για το άγαλμα δωρεάς Χαραλάμπου Φιλιππίδη “Ποσειδώνας και Αμφιτρίτη”