Καλωσορίζουμε στη δημοτική ομάδα του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ τον Κώστα Μπουμπούνα, που αναλαμβάνει καθήκοντα Δημοτικού Συμβούλου από την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Κώστας Μπουμπούνας προέρχεται από γνωστή και καταξιωμένη οικογένεια επιχειρηματιών και επαγγελματιών της πόλης μας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και από το 2000 έως και σήμερα εργάζεται ως Μηχανικός Έργων Υποδομής, ελεύθερος επαγγελματίας, στον χώρο των κατασκευών σε δημόσια και ιδιωτικά έργα.

Παράλληλα, με μία κίνηση συμβολικού χαρακτήρα, παρουσιάζουμε επίσημα και πρώτοι τον πρώτο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο των δημοτικών εκλογών του 2023: τον Μιχάλη Κεσόγλου.

Ο Μιχάλης Κεσόγλου είναι επίσης από γνωστή οικογένεια της πόλης, δάσκαλος στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και έχει πλούσια συνδικαλιστική δράση στον επαγγελματικό του χώρο και σε τοπικό και σε κεντρικό επίπεδο. Είναι ιδρυτικό μέλος των ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, μίας ανεξάρτητης παράταξης με συνεχή παρουσία στο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον Νομό Καβάλας τα τελευταία χρόνια.
Θέλω λοιπόν να συγχαρώ τον Κώστα Μπουμπούνα για την ανάδειξή του στο Δημοτικό Συμβούλιο και να ευχαριστήσω τον Μιχάλη Κεσόγλου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην παράταξή μας και για την απόφασή του να δώσει τη “μάχη” των δημοτικών εκλογών του 2023 μαζί μας.

Μάκης Παπαδόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

Προηγούμενο άρθροΆρχισε η απομάκρυνση μεγάλων τμημάτων του μοιραίου αεροσκαφους Antonof που κατέπεσε στην περιοχή των Αντιφιλιππων
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Παναγιωτόπουλου, Χαρδαλια με τους στρατιωτικούς συντάκτες