Αυτή είναι σήμερα η εικόνα των εγκαταστάσεων στην Καλαμίτσα. Απαξίωση, εγκατάλειψη, αδιαφορία από τη διοίκηση του Δήμου.
Και δεν υπάρχει ελπίδα να αλλάξει αυτή η εικόνα σύντομα.
Τρία χρόνια τώρα χορτάσαμε από λόγια, έργα δεν είδαμε. Μόνο “πασαλείμματα”, σάπιες και επικίνδυνες εγκαταστάσεις για τους Καβαλιώτες και τους επισκέπτες.

Ο σημερινός Δήμαρχος Καβάλας έχασε “μέσα από τα χέρια του” την Καλαμίτσα. Έφτασε στο σημείο να απαρνηθεί και τα τελευταία δικαιώματα ιδιοκτησίας, που έχει ο Δήμος!
Από ιδιοκτήτες μας έκανε ενοικιαστές και τώρα θέλει να κλείσει συμφωνία να την ακριβοπληρώνουμε δίνοντας πάνω από 250.000 ευρώ τον χρόνο! Συν τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, που θα πληρώσουμε τα επόμενα χρόνια για να φτιάξουμε τις εγκαταστάσεις…
Αλήθεια, θα μας πει κάτι για έσοδα ο Δήμαρχος Καβάλας;
Θα βάλει ο Δήμαρχος ακριβό εισιτήριο για να καλύψει τις 250.000 ευρώ τον χρόνο; Θα μας το ομολογήσει τώρα ή θα το κρύψει από τους Καβαλιώτες μέχρι τις εκλογές;

Εμείς στοχεύουμε:

να ετοιμαστεί ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο για το πώς (; ) θα αξιοποιήσουμε την Καλαμίτσα, τι (; ) δραστηριότητες θα αναπτύξουμε, ποια (; ) ακριβώς έξοδά θα μας βαρύνουν από τη λειτουργία της ακτής μας και φυσικά σε τι (; ) ΕΣΟΔΑ προσδοκούμε.

να μπει σε προτεραιότητα η άμεση αποκατάσταση των επικίνδυνων εγκαταστάσεων της ακτής. Πρέπει να τελειώνουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με αυτή τη ντροπή!

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο του Ατρόμητου Ακροβουνίου για την προσφορά του Αλέξη Πολίτη στη ομάδα
Επόμενο άρθροΜεγάλη επιτυχία για την Καβαλιώτικη υδατοσφαίριση!