Είναι σε όλους γνωστό πως η παράταξή μας ήταν και είναι συνεχώς στο πλευρό όλων των αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων του Δήμου, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Όλα αυτά τα χρόνια όμως, είναι εξίσου γνωστή και η επιδεικτική αδιαφορία του Δημάρχου Καβάλας για τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά και λοιπά αθλητικά σωματεία, γεγονός το οποίο καταγγέλλαμε και συνεχίζουμε να καταγγέλλουμε μέχρι και σήμερα.

Μετά από τις συνεχείς πιέσεις μας, τη γενική κατακραυγή των παραγόντων και των διοικήσεων των σωματείων και ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, ο Δήμαρχος Καβάλας αναγκάστηκε προεκλογικά να συρθεί σε χρηματοδότηση των σωματείων. Δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά δεν μπόρεσε να αποφύγει τον κακό του εαυτό. Αντί να προχωρήσει σε μια δίκαιη και με αντικειμενικά κριτήρια χρηματοδότηση όλων των σωματείων, ο Δήμαρχος Καβάλας προχώρησε σε μια άδικη και επιλεκτική χρηματοδότηση, μοιράζοντας τα χρήματα του Δήμου με κριτήρια προεκλογικά και καθαρά ρουσφετολογικά.

Αναγκαζόμαστε λοιπόν να απευθυνθούμε στον Δήμαρχο Καβάλας και να του υπενθυμίσουμε ότι: τα χρήματα που διαμοιράζει δεν προέρχονται από την προσωπική του περιουσία, αλλά είναι χρήματα των δημοτών και γι΄ αυτό θα πρέπει να κατανεμηθούν με τρόπο δίκαιο και αντικειμενικό σε όλα τα σωματεία του Δήμου μας, χωρίς προσωπικές προεκλογικές σκοπιμότητες, πολιτική μνησικακία και άδικους αποκλεισμούς.

Μάκης Παπαδόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Προηγούμενο άρθροΟμιλία ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων για την κύρωση ΜοΑ ΥΠΕΘΑ – NCIA για δραστηριότητες C4ISR
Επόμενο άρθροΟι υποψήφιοι Βουλευτές της ΝΔ στο Νομό Καβάλας -Όλα τα ονόματα