Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών με τις ιδέες και την πολιτική του προσέγγιση. Η συμμετοχή των πολιτικών δυνάμεων στο κύμα αυτό αποδεικνύει τη σημασία και την αναγνώριση που έχει αποκτήσει ο υποψήφιος.

Οι απλοί πολίτες επίσης έχουν εκφράσει τη στήριξή τους προς τον Μάκη Παπαδόπουλο, δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη τους στην ικανότητά του να αλλάξει τη δυναμική και να προωθήσει τις ανάγκες τους και να αλλάξει η διοίκηση από τον κ.Μουριαδη που έχει δοκιμαστεί τα 4 χρόνια που ήταν αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και τα 4 που ήταν δήμαρχος!

Αυτό το κύμα στήριξης έχει έναν σημαντικό αντίκτυπο στην ελληνική πολιτική σκηνή και αναμένεται να συνεχίσει να επηρεάζει τις πολιτικές εξελίξεις στο μέλλον μέχρι την Κυριακή αφού και με βάση δημοσκόπηση που κυκλοφορεί του δίνει σοβαρό προβάδισμα.

Προηγούμενο άρθροΑυγενάκης από Δράμα για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν- Απαιτούμε διαφάνεια και σεβασμό στα χρήματα των αγροτών
Επόμενο άρθροΚώστας Παπακοσμάς: Καλώ όλους τους πολίτες να έρθουν στις κάλπες και να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία