Κορονοϊός: Σε εφαρμογή τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας – Άρχισαν οι έλεγχοι της Αστυνομίας

Σε εφαρμογή τέθηκαν από τις 6 το πρωί της Δευτέρας τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να εμποδιστεί η διασπορά και εξάπλωση του κορονοϊού μετά και την αύξηση των κρουσμάτων. Μέτρο το οποίο ανακοίνωσε σε διάγγελμά του το απόγευμα της Κυριακής ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να θωρακιστεί η δημόσια υγεία και να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις όπως στη γειτονική Ιταλία.

Στο πλαίσιο αυτό οι αστυνομικοί από νωρίς το πρωί της Δευτέρας βρίσκονται στους δρόμους προκειμένου να ελέγξουν όσους μετακινούνται στους δρόμους και να εντοπίσουν τυχόν παραβάτες.Απο το πρωί αστυνομικοί βρίσκονταν στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, έναν από τους κεντρικότερους οδικούς άξονες της Αττικής και σταματούσαν οδηγούς για ελέγχους προκειμένου να διαπιστώσουν αν έχουν λόγο για τις μετακινήσεις τους. Ελέγχουν δε, αν διαθέτουν μαζί τους τις απαραίτητες βεβαιώσεις για τη μετακίνησή τους.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση παραβάσεων, επιβάλλεται πρόστιμο 150 ευρώ για κάθε παράβαση.

Hot this week

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «ΕΣΤΙΑ» γιόρτασαν τα 50 χρόνια λειτουργίας τους με ημερίδα για την αξιοπιστία των πιστοποιητικών αγγλικής γλώσσας

Τα ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ «ΕΣΤΙΑ»πραγματοποίησαν ενημερωτική ημερίδα, την Κυριακή...

Στην Αυστραλία ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ

Στην Αυστραλία βρίσκεται από τις 12 έως τις 16...

Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο γραφείο της Περιφέρειας ΑΜΘ στις Βρυξέλλες

Το ανακαινισμένο γραφείο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης...

Topics

Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο γραφείο της Περιφέρειας ΑΜΘ στις Βρυξέλλες

Το ανακαινισμένο γραφείο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης...

Μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν 174 κιλά κάνναβης στην Καβάλα

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων πάνω από -89- κιλά ακατέργαστης κάνναβης,...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες