Με μεγάλη επιτυχία και σε γιορτινή ατμόσφαιρα την περασμένη Κυριακή, η Χορωδία του Δήμου Θάσου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα για όλους τους παρευρισκόμενους (μέλη και φίλους της Χορωδίας), στο φιλόξενο χώρο του εστιατορίου «Μεσόγειος».

Την πίτα ευλόγησαν ο πατέρας Απόστολος και ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου πατέρας Παντελεήμων.
Στην αρχή της άψογα οργανωμένης εκδήλωσης τιμήθηκε από το Δήμαρχο Θάσου Ελευθέριο Κυριακίδη και τον Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. Γεώργιο Κουτσουμανή η Χορωδός Αναστασία Κατσαμάκη για τη μακροχρόνια συμμετοχή και προσφορά της στις εκδηλώσεις της Χορωδίας.
Το φλουρί της πίτας κέρδισε το μέλος της Χορωδίας από τα Λιμενάρια Μαρία Γιάγκου Μαρκουλλή.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε στους παρευρισκόμενους ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. Γεώργιος Κουτσουμανής εξήρε τον ρόλο της Χορωδίας του Δήμου Θάσου στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού, εξέφρασε για άλλη μια φορά τη διαρκή στήριξη της Δημοτικής Αρχής στο έργο τους, ευχαρίστησε τα μέλη και τις δασκάλες τους για την προσφορά τους και ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με πολλές επιτυχημένες εκδηλώσεις!

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν όμορφες παρέες με ενδιαφέρουσες συζητήσεις για όσα πραγματοποιήσαν την περασμένη χρονιά και για όσα όμορφα σχεδιάζουν για την τρέχουσα σε μια υπέροχη γιορτινή ατμόσφαιρα με ζωντανή μουσική, χορό και νόστιμες λιχουδιές.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Θάσου Ελευθέριος Κυριακίδης, ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. Γεώργιος Κουτσουμανής , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου Δημήτριος Μανίτσας, οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Ευστράτιος Πυρήνας, Τεχνικών Υπηρεσιών Σταύρος Τσολάκης και Πολιτισμού – Αθλητισμού Γεώργιος Τσουλκάνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αναστάσιος Μπίλιας και το μέλος του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. Γιώτα Γερογιάννη.
Καλή Χρονιά! και του χρόνου με Υγεία!

Προηγούμενο άρθροΥΕΘΑ: Τι είπε για την προστασία των ευάλωτων ομάδων στις Ένοπλες Δυνάμεις
Επόμενο άρθροΣυγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας