unnamed-17-1-620x410

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του κόμματος της Ν.Δ στην επαρχία Νέστου βρέθηκε  κλιμάκιο του οργανωτικού της αποτελούμενο από τον Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Μακεδονίας & Θράκης κ. Άνθιμο Αμανατίδη και του Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Αξιολόγησης και επιμόρφωσης στελεχών κ. Χρίστου Βλαχοκώστα, όπου το Σάββατο το απόγευμα στη Χρυσούπολη επισκέφτηκε τη ΔΗΜ.Τ.Ο Νέστου Νέας Δημοκρατίας.
Κατά την προγραμματισμένη συνάντηση στο Γραφείο της τοπικής της Ν.Δ Νέστου παρευρέθησαν ο Πρόεδρος κ .Πασχαλίδης Φώτης και ο Γραμματέας κ. Χιώτης Κώστας. Έγινε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων καθώς και επίδοση επιστολής με δράσεις της τοπικής ΔΗΜ.Τ.Ο Νέστου.

Μέτα την αποχώρηση ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Αξιολόγησης και επιμόρφωσης στελεχών κ. Χρίστος Βλαχοκώστας έκανε την παρακάτω δημόσια δήλωση την οποία κοινοποιούμε στα μέλη της επαρχίας Νέστου . “Οι επισκέψεις μας στην  Αν. Μακεδονία έκλεισαν στην Χρυσούπολη στη ΔΗΜΤΟ Νέστου. Μια ΔΗΜΤΟ με αξιόλογη δράση. Στελέχη με συνεχή παρουσία, εξωστρέφεια, αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία, εθελοντισμό και αποτελεσματικότητα. Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Φώτη Πασχαλίδη και στο Γεν. Γραμματέα Κώστα Χιώτη. Θέλω να υπογραμμίσω, ότι ειδικά στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε, έχουν νοικοκυρέψει πολύ τα πράγματα στην περιοχή ευθύνης τους. “

Καλούνται τα τοπικά μέλη παλαιά και νέα να συσπειρωθούν με την τοπική ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Νέστου και στο προσκλητήριο αυτό χρειαζόμαστε όλοι, προκειμένου το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας να γίνει ακόμα καλύτερο και για την περιοχή του Νέστου. Επόμενη συνάντηση με όλα τα μέλη μας στην κοπή πίτας που έχει προγραμματισθεί για την 5 Φεβρουαρίου 12:00 μ.μ στο γραφείο της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέστου .

Προηγούμενο άρθροΜέτρα 2,5 δισ. για να κλείσει η αξιολόγηση
Επόμενο άρθροΣυνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον Πρόεδρο και το ΔΣ της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία