images

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Τεχνικού Επιμελητηρίου στην Καβάλα συνάντηση μεταξύ των παρατάξεων ΔΚΜ και Μηχανικοί της Δράμας. Μετά την περίοδο των εορτών, που δεν υπήρχε καμιά εξέλιξη, διαπιστώνεται κινητικότητα μεταξύ των παρατάξεων των μηχανικών στο Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας για να συγκροτηθούν εντός του μήνα όπως φαίνεται, τα όργανα του τμήματος.

Η πρώτη συζήτηση ανάμεσα στη ΔΚΜ και τους Μηχανικούς Δράμας φέρεται να έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αλλά δεν μπήκε σε λεπτομέρειες. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ξανασυναντηθούν την ερχόμενη εβδομάδα. Όλοι οι εμπλεκόμενοι στο θέμα του ΤΕΕ ΑΜ θεωρούν βέβαιη τη συνεργασία των παρατάξεων ΔΚΜ και Μηχανικών της Δράμας. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι μηχανικοί εκλεγμένοι με τη ΔΚΜ που θεωρούν ότι πρέπει να γίνει συνάντηση και με την παράταξη ΟΡΜΗ.

Τα επίσημα και οριστικά αποτελέσματα των εκλογών στο Τεχνικό Επιμελητήριο, εκλογές που έγιναν τον προηγούμενο Νοέμβριο, επικυρώθηκαν κι ανακοινώθηκαν από την κεντρική διοίκηση στις 22 Δεκεμβρίου. Οι προθεσμίες τρέχουν κι έτσι και το τμήμα της Ανατολικής Μακεδονίας φαίνεται ότι θα αποκτήσει διοίκηση μέσα στο μήνα Ιανουάριο.

Πριν τη συνάντηση της ΔΚΜ και τους Μηχανικούς της Δράμας, πριν τις γιορτές, έγινε χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα συνάντηση των μηχανικών της παράταξης ΟΡΜΗ με τους Μηχανικούς της Δράμας.

Προηγούμενο άρθροΤο πρόγραμμα των λαϊκών δρώμενων των Θεοφανείων απο σήμερα στη Δράμα
Επόμενο άρθροΤι θα βλέπει ο “μεγάλος αδελφός” της εφορίας στο περιουσιολόγιο