Ο Δήμαρχος Θάσου Ελευθέριος Κυριακίδης καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά τους βανδαλισμούς που πραγματοποιήθηκαν ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου στο γήπεδο της ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ στα Λιμενάρια Θάσου. Οι ενέργειες αυτές, από όπου και αν προέρχονται, αποτελούν ντροπή για τον τόπο μας και για όλους τους κατοίκους της Θάσου.

Η Διοίκηση του Δήμου Θάσου είναι κάθετα αντίθετη με τέτοιες ενέργειες, που μόνο στόχο έχουν να δημιουργήσουν εχθρότητα μεταξύ γειτονικών αθλητικών συλλόγων και οικισμών του τόπου μας. Έχουν δε ως αποτέλεσμα, αδικαιολόγητες καταστροφές σε αθλητικές εγκαταστάσεις, όπου καθημερινά αθλείται ένας μεγάλος αριθμός παιδιών και ενηλίκων.

Η Διοίκηση του Δήμου Θάσου συμπνέει με τις διοικήσεις των δύο αθλητικών συλλόγων της Θάσου, οι οποίες προάγουν τα ιδεώδη του αθλητισμού και του αθλήματος, ενώ στηρίζει και θα συνεχίζει να στηρίζει τις προσπάθειές τους προς την κατεύθυνση αυτή. Θα είναι δε αρωγός, τόσο στις προσπάθειες για τον εντοπισμό των ασυνείδητων υπευθύνων αλλά και στην αποκατάσταση των ζημιών.

Προηγούμενο άρθροΣε 39 πόλεις θα φτάσει το φυσικό αέριο! Δείτε ποιες είναι
Επόμενο άρθροΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ: «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι ενάντια σε τέτοια περιστατικά»