Ικανοποιητική ήταν το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας είναι η εμπορική κίνηση στις Κρηνίδες και στους Φιλίππους. Σύμφωνα με την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κρηνίδων κ. Ευγενία Φιλόσογλου σε γενικές γραμμές ο Μάρτιος δεν ήταν ικανοποιητικός μήνας.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «τη προσέλευση του κόσμου το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Βοήθησε και ο καιρός σε αυτό. Γενικά, όμως, ο Μάρτιος δεν είναι από τους καλούς μήνες σε ό,τι αφορά την αγοραστική κίνηση. Ο Φεβρουάριος μπήκε λίγο καλά, αλλά τα σημάδια του Μαρτίου δεν ήταν τόσο καλά ως τώρα. Όσο πλησιάζουμε προς το Πάσχα και ανοίγει ο καιρός, θα μεγαλώσει και η αγοραστική κίνηση.

Από ‘δω και πέρα περιμένουμε μόνο καλά πράγματα και μόνο άνοδο στην αγορά. Βέβαια, όλο αυτό έρχεται και σε συνάρτηση με κάποιες εκδηλώσεις που έχουμε σαν στόχο να διοργανώσουμε ως Εμπορικός Σύλλογος, με απώτερο σκοπό την προσέκλυση του κόσμου. Στις 31 Μαΐου θα διοργανώσουμε για πρώτη φορά εδώ ένα festival street food, ένα τριήμερο φεστιβάλ καντίνας, όπου νομίζουμε ότι θα πάει πάρα πολύ καλά. Θα έρθει κόσμος στην αγορά και θα κινηθούν τα μαγαζιά. Θα έχουμε και το φεστιβάλ Φιλίππων, έχουμε τον τουρισμό, έχουμε τα λασπόλουτρα, τα πράγματα σαφώς και φαίνεται να είναι πολύ καλύτερα».

ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟÏΟΝΤΩΝ

Πρόσθεσε ότι «τα σχέδιά μας άλλαξαν σε ό,τι αφορά το εκθετήριο τοπικών προϊόντων που θέλαμε να κάνουμε διότι προέκυψαν κάποια θέματα με το δημοτικό οικόπεδο. Ωστόσο σε δύο μέρες υποβάλλεται η πρότασή μας στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα που κατά 99,9% θα εγκριθούμε, αλλά για κάτι εντελώς διαφορετικό. Δηλαδή για ένα κινητό εκθετήριο τοπικών προϊόντων το οποίο δεν ξέρω αν υπάρχει γενικά στην Ελλάδα. Αυτό θα μπορούμε να το στήνουμε σε όλη την Ελλάδα και θα είναι πάρα πολύ καλό διότι θα γνωρίσουν τα προϊόντα του τόπου μας παντού. Αυτά θα τα πούμε αναλυτικά όταν έρθει η ώρα. Νομίζω ότι είναι μια πάρα πολύ καλή κίνηση που θα βοηθήσει πολύ στο ανά αναδείξουμε ακόμη περισσότερο τον τόπο μας».

Προηγούμενο άρθροΙκανοποιητικά και φέτος τα μηνύματα για τον τουρισμό κρουαζιέρας στην Καβάλα
Επόμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: Υποκλινόμαστε στους ήρωες του ’21 και εμπνεόμαστε από αυτούς