Ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά τεστ για τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο Καβάλας, τα οποία στέλνονται στο ΑΧΕΠΑ για σύγκριση. “Είμαστε σε καλό επίπεδο” σημειώνει ο διοικητής του νοσοκομείου Ντίνος Κλειτσιώτης, ο οποίος δηλώνει πως Τετάρτη με Πέμπτη θα βγαίνουν τα δείγματα και στην Καβάλας μέσα σε 4-5 ώρες.

Το τριήμερο από Παρασκευή έως και Κυριακή, τα δείγματα που ελήφθησαν στην Καβάλα από ύποπτα κρούσματα ήταν 13 τα οποία στάθηκαν στο ΑΧΕΠΑ και τα αποτελέσματα αναμένονται σε 3 μέρες.

Την ίδια ώρα στον θάλαμο αρνητικής πίεσης του νοσοκομείου Καβάλας νοσηλεύονται 5 ασθενείς μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα καθώς τα συμπτώματά τους είναι πιο έντονα σε σχέση με τους υπολοίπους.

Σχετικά με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα: η 55χρονη (το πρώτο στην Καβάλα) πιθανόν αύριο να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ο 60χρονος σύζυγός της αν και θετικός στον ιό βρίσκεται σπίτι υπό περιορισμό, ενώ η 34χρονη της οποίας τα συμπτώματα ήταν πιο έντονα, κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνει στο νοσοκομείο τουλάχιστον για μία εβδομάδα ακόμα.

Προηγούμενο άρθροΔημοτική αστυνομία Καβάλας | 188 έλεγχοι – 1 παράβαση
Επόμενο άρθροΑπολύμανση κάδων στον Δήμο Νέστου-Video