Διαβούλευση για την τήρηση του κανονισμού στους πεζοδρόμους της πόλης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα Τετάρτης (19.2) στον 4ο όροφο της Δημοτικής Καπναποθήκης Καβάλας παρουσία των διοικήσεων φορέων της πόλης όπως του Επιμελητηρίου, της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών, του Εμπορικού Συλλόγου, του Σωματείου Καφεζυθοπωλών, του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ, καθώς και εκπροσώπων των επαγγελματιών. Την ανοιχτή αυτή διαβούλευση συγκάλεσε δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης με αντικείμενο την εφαρμογή του για τη βελτίωση της εικόνας του κέντρου της πόλης.
Σε δηλώσεις του ο Θόδωρος Μουριάδης σημείωσε “πρέπει να τηρείται ο Κανονισμός πεζοδρομίων και πεζοδρόμων. Δεν μπορεί να συνεχιστεί η κατάσταση που βλέπουμε συνεχώς, δηλαδή αυτοκίνητα να παρκάρουν στις εισόδους των πεζοδρόμων, μηχανάκια και αυτοκίνητα να παρκάρουν πάνω σε πεζοδρόμια. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι πρέπει να σεβόμαστε τον συνάνθρωπό μας, τον συνάδελφό μας”.
Δείτε το σχετικό βίντεο από τη χθεσινή διαβούλευση:
Σχετικά με το χάος που επικρατεί στην Τράπεζα της Ελλάδος στον πεζόδρομο της “Μ. Αλεξάνδρου”, ο δήμαρχος Καβάλας τόνισε πως “Ηδη έχουμε έρθει σε επαφή με την Τράπεζα και θα κάνουν τις κατάλληλες εργασίες για να μπορούν τα οχήματα των χρηματαποστολών να μπαίνουν στον κήπο από την πίσω είσοδο  σταματήσει να υφίσταται η σημερινή κατάσταση”.

Δείτε επίσης τι λέει στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Lobby 101.8 o πρόεδρος των καφεζυθοπωλών Καβάλας, Γιώργος Βαφείδης.

Από το 0,40 έως το 30,25

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΦωτιά σε ΙΧ αυτοκίνητο στην Άσπρη Άμμο- Video
Επόμενο άρθροΝέο περιστατικό ξυλοδαρμού μαθήτριας στο σχολείο της Καβάλας