Μέχρι το τέλος της ημέρας οι άνθρωποι της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Καβάλας, θα έχουν ακριβής εικόνα για τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία της Κυριακής (5/4) στον δήμο.

Σήμερα η εικόνα είναι πιο ξεκάθαρη. Σίγουρα τα δέντρα είναι πάνω από 15. Τα συνεργεία είναι στους δρόμους. Στα νεκροταφεία έπεσαν έξι κυπαρίσσια, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται χθες όταν δέντρο έπεσε πάνω στα καλώδια της ΔΕΗ (δες εδώ). Υπάρχουν επικίνδυνα δέντρα τα οποία δεν έχουν πέσει ακόμα”, δηλώνει ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Καβάλας, Κυριάκος Σταυρίδης στο Lobby 101.8. Ο δήμος μετά και από τηλεφωνήματα πολιτών καταγράφει σε ποια σημεία χρειάζεται άμεση παρέμβαση για να κοπούν κλαδιά ή δέντρα, ωστόσο δεν μπορεί η υπηρεσία να τα κόψει όλα καθώς σε πολλές περιπτώσεις βρίσκονται μέσα σε αυλές και εκεί χρειάζεται ο δήμος να μπει σε ιδιωτικούς χώρους και πρέπει να γίνει κατόπιν συνεννόησης με τους ιδιοκτήτες.

Επίσης, οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Πρασίνου, παρουσία του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, προχώρησαν στην απομάκρυνση των πεσμένων δέντρων και στην αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν στο Δημοτικό Κοιμητήριο, τα έντονα καιρικά φαινόμενα των προηγούμενων ημερών.

Ακούστε όσα δήλωσε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Καβάλας, Κυριάκος Σταυρίδης στο Lobby 101.8 από το  21.01 έως 25.46

Προηγούμενο άρθροFacebook: Νέα εφαρμογή βιντεοδιασκέψεων Messenger – Τι προσφέρει
Επόμενο άρθροΔήμαρχος Νέστου για κακοκαιρία | “Η κατάσταση συνεχίζει να είναι δύσκολη”