Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας κ. Χαράλαμπος Δράκος από την επίσκεψη του υπουργού Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια. Παράλληλα ενημέρωσαν τον υπουργό για τα τουριστικά πράγματα της Καβάλας.

Χαρακτηριστικά ο κ. Δράκος ανέφερε χθες το πρωί ότι «ήταν μια κουραστική μέρα η Δευτέρα και θα έχουμε συνέχεια την Τρίτη (σ.σ. χθες), από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για πρώτη φορά υπουργός Τουρισμού επισκέπτεται τη Θάσο, με πρώτη στάση στην Κεραμωτή για λίγα λεπτά, για να δούμε τον δήμαρχο Νέστου που ανέφερε τα προβλήματα της περιοχής. Έγινε μια ευρεία σύσκεψη στο Καλογερικό της Θάσου, προηγήθηκε επίσκεψη στο δημαρχείο, συναντήθηκε με τους ιδιοκτήτες των φέρρυ μπόουτς και γενικά με όλους τους φορείς που εμπλέκονται με τον τουρισμό. Άλλωστε στη Θάσο οι πάντες ασχολούνται με τον τουρισμό. Μιλήσαμε για τα πάντα. Πώς ξεκίνησε ο τουρισμός, ότι πήγαμε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι περιμέναμε. Έγινε, βέβαια, μια κοιλιά γύρω στο Σεπτέμβριο. Λίγο η ενεργειακή κρίση, λίγο η έλλειψη εργατικών χεριών και λίγο ότι δεν το περιμέναμε, αφού κυρίως βασιστήκαμε στον οδικό τουρισμό και τις βαλκάνιες χώρες. Νομίζω ότι πήγαμε αρκετά καλά».

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ

Συνέχισε λέγοντας ότι «επιστρέψαμε στη Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος, του εκθέσαμε τα δικά μας, βάλαμε τα κομματικά μας στη βάση του διαλόγου. Από ‘κει και πέρα ο κ. Κικίλιας, έμπειρος κοινοβουλευτικός που έκανε και εκπρόσωπος Τύπου, είπαμε και συνεχίζουμε σήμερα (σ.σ. χθες) στην Αντιπεριφέρεια και το Επιμελητήριο.

Μιλήσαμε κυρίως για τον τουρισμό και νομίζω ότι έδειξε μια πολύ καλή διάθεση στο ότι πρέπει να συμπαρασταθεί σ’ αυτό το οποίο λέμε, για τον τουρισμό στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, στην οποία αιχμή του δόρατος είναι η Θάσος».

Προηγούμενο άρθροΕξοικονομώ – Ανακαινίζω: Τέντες, πλυντήρια, πλακάκια, είδη υγιεινής με δωρεάν κρατικό χρήμα στους νέους
Επόμενο άρθρο“Οργασμός έργων από τη ΔΕΥΑ Θάσου, αναγκαίων για το νησί” αναφέρει ο Πρόεδρος της Κώστας Μανίτσας