Δυσκολεύει η κατάσταση στην αγορά της Καβάλας λόγω των γεγονότων στη Γάζα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών κ. Θεόδωρο Χατζηχρήστο η κατάσταση με τις ανατιμήσεις δεν έχει τελειωμό.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «έχουν στενέψει τα περιθώρια, δυσκολεύεται πολύ αγορά και με τις αναταραχές που έχουμε στη Μέση Ανατολή νομίζω ότι θα ζήσουμε χειρότερες καταστάσεις. Θα μας δυσκολέψουν διότι και οι ανατιμήσεις θα έρθουν αυξημένες και τα προϊόντα θα είναι ακριβότερα με συνέπεια οι καταναλωτές να μην μπορούν να προβούν σε αγορές. Με όλα αυτά θα έχουμε έναν δύσκολο χειμώνα. Ελπίζουμε ότι μετά τις εκλογές που δόθηκε ένα μήνυμα προς την κυβέρνηση, να το λάβει υπ’ όψιν σοβαρά για να δει τι θα μπορέσει να κάνει ώστε να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά. Με κάποιες επιδοτήσεις ή ενδεχομένως με κάποια άλλα μέτρα. Διότι βλέπουμε ότι και η ενέργεια, το ηλεκτρικό ρεύμα, άρχισε να αυξάνεται και δυσκολεύουν πάρα πολύ τα πράγματα».
ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ
Πρόσθεσε ότι «καλούμαστε εμείς οι επαγγελματίες να σηκώσουμε όλο το βάρος και βλέπουμε ότι είναι κάτι που δεν σταματάει. Συνεχίζει και πάει ακόμη προς το χειρότερο. Κάποια στιγμή νομίζαμε ότι η κατάσταση ομαλοποιήθηκε αλλά ξαναρχίσαμε πάλι το ίδιο. Και βέβαια σημαντικό ρόλο παίζει το τι γίνεται στη γειτονιά μας. Βλέπουμε ότι με αυτά τα γεγονότα στη Γάζα, αν επεκταθούν τα πράγματα σίγουρα θα έχουμε πάλι επιβαρύνσεις. Ας περιμένουμε. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουμε».

Προηγούμενο άρθροΠέντε νέα έργα εντάχθηκαν στο επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου Παγγαίου
Επόμενο άρθροΗ Ελευθερούπολη εόρτασε τα Ελευθέρια της