Για «ώρα μηδέν» και «νέα γενέθλια» μιλά η Ρεγγίνα Μακέδου, αποδεικνύοντας ότι είναι από τους σοφούς ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κάθε ημέρα ως την πρώτη της υπόλοιπης ζωής τους. Χωρίς μεμψιμοιρία και γκρίνια δεν χάνουν και δεν θεωρούν δεδομένο και «χρωστούμενο» ούτε ένα δευτερόλεπτο ζωής.

Δίνοντας δύναμη στον εαυτό της, στους ανθρώπους της και κυρίως σε όσους περνούν περιπέτεια με την υγεία τους ανέβασε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο την ώρα που κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Η Ρεγγίνα Μακέδου, που δίνει νεα μάχη με τη λευχαιμία, έχει μοιραστεί ανοιχτά την ιστορία της και χιλιάδες είναι οι ηλεκτρονικοί της φίλοι που της στέλνουν μηνύματα αγάπης.

Τα νέα μου γενέθλια
Η ίδια μέσα από το νοσοκομείο γράφει χαρακτηριστικά:

«Είναι η ώρα που πήρα τα κύτταρα της μεταμόσχευσης! Η ώρα 0!!! Τα νέα μου γενέθλια.

Αυτό είναι η μεταμόσχευση μυελού των οστών… δεν είναι χειρουργείο!!! Μέσα από μια ουσιαστικά μετάγγιση παίρνουμε τα κύτταρα που χρειαζόμαστε

Είναι εύκολο;

Η διαδικασία ναι…. Η αποκατάσταση όχι… ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος και εύχομαι να με αγαπήσει το μόσχευμα όπως το αγαπάω και γώ …

Πονάς;;;

Είχα κάποιες μέρες δύσκολες με κάποιες παρενέργειες που έχουν όλοι όσοι κάνουν χημείες, αλλά όχι δεν πονάω… κοιμάμαι όμως κοιμάμαι πολύ!!!

Πότε θα βγεις ???

Δεν ξέρω… όταν οι γιατροί μου το θεωρήσουν ασφαλές.

Πώς νιώθεις;;;

Νιώθω ευγνωμοσύνη που στάθηκα τόσο τυχερή και βρήκα δότη και έχω το δικαίωμα να παλέψω για τη ζωή μου!!! Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κλινική ΣΤΟΡΓΗ του νοσοκομείου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ στη Θεσσαλονίκη δεν είναι τυχαία στη κορυφή!!! Γίνεται δότες μυελού των οστών σήμερα. Δώστε αίμα και αιμοπετάλια. Ελάτε να γίνουμε μια κοινωνία καλύτερη έστω μέσα από αυτό! Σας ευχαριστώ όλους έναν έναν για τις ευχές και τις προσευχές να σας έχει ο Θεός καλά!».

Προηγούμενο άρθροΚλειστός για δύο μέρες ο 8ος Βρεφονηπιακός σταθμός Καβάλας λόγω κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας
Επόμενο άρθροΗ μωβ τσούχτρα της Μεσογείου – Τι να κάνετε αν σας τσιμπήσει