Υπογράφηκε μεταξύ της ΠΑΜΘ/Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και του νόμιμου εκπροσώπου της Αναδόχου εταιρίας με την επωνυμία «ΕΥΦΡΟΣΥΝΙΔΗΣ ΑΤΕ» η σύμβαση του έργου που αφορά την «Συντήρηση οδικού δικτύου της Νήσου Θάσου – Αποκατάσταση Ασφάλειας και Βατότητας» προϋπολογισμού 600.000ευρώ.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε τα ακόλουθα: «Για μας η αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας και η προστασία της ζωής των πολιτών, αποτελούν ζητήματα ύψιστης προτεραιότητάς μας. Με την υπογραφή της ως άνω σύμβασης ξεκινάμε ένα σημαντικό οδικό έργο που στοχεύει στην καλύτερη θωράκιση της οδικής ασφάλειας των οδηγών με έμφαση σε ιδιαιτέρως επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου της Θάσου.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν με γρήγορους ρυθμούς, καθώς στόχος μας είναι ένα ασφαλές και λειτουργικό οδικό δίκτυο, που δεν θα κρύβει κινδύνους για τους πεζούς και τους οδηγούς».

Προηγούμενο άρθροΥπογραφή μνημονίου συνεργασίας για την παροχή υπηρεσιών ασφάλειας και αρωγής σε γυναίκες θύματα έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας
Επόμενο άρθροΟ ΕΦΕΤ απαίτησε άμεση ανάκληση πασίγνωστου μπαχαρικού: Δείτε ποιο είναι και τι βρέθηκε να περιέχει