Η πονηρή σημερινή μέρα, οι αμετακίνητοι του ανασχηματισμού και τα φαβορί για είσοδο στην κυβέρνηση
Η πονηρή σημερινή μέρα, οι αμετακίνητοι του ανασχηματισμού και τα φαβορί για είσοδο στην κυβέρνηση
Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στη στήλη Big Mouth

Όπως επισημαίνει η στήλη Big Mouth, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να κάνει… έκπληξη, μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού

Με φόντο το υπουργικό συμβούλιο που συνεδριάζει σε λίγη ώρα για τελευταία φορά με την υπάρχουσα σύνθεση, ο πρωθυπουργός ετοιμάζει ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης Big Mouth του powergame.gr, «θα είναι πολύ μεγάλος για τα μέτρα και τη λογική του Κυριάκου και πολύ μικρός για τους ανασχηματισμούς που είχαμε δει προ του 2019».

Μάλιστα, όπως επισημαίνει η στήλη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να κάνει… έκπληξη, μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού.

Σύμφωνα με το Big Mouth, αμετακίνητοι φαίνεται να είναι οι υπουργοί Σκέρτσος, Βορίδης, Μαρινάκης (Μαξίμου), Γεραπετρίτης, Δένδιας, Χατζηδάκης, Άδωνις, Χρυσοχοΐδης και Ζαχαράκη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι από τις καραμπόλες δεν μπορούν να μεταβληθούν τα πράγματα, ακόμη κι αυτά που φάνταζαν μέχρι και χθες αμετακίνητα.

Μάλιστα, όσον αφορά την Κεραμέως και τον Σκρέκα -που δειπνούσε χθες στο «Μπαρμπουνάκι» του Κολωνακίου- στη χειρότερη θα μετακινηθούν, ενδεχομένως και διά της αναβαθμίσεως…

Παράλληλα, φαβορί για είσοδο στο νέο κυβερνητικό σχήμα, όπως αναφέρεται στο Big Mouth, είναι ο Θάνος Πλεύρης, ο Κώστας Τσιάρας, ο Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Νότης Μηταράκης.

Ακόμα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δούμε τον Ευριπίδη Στυλιανίδη να αναλαμβάνει το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, ενώ από τους Βόρειους, πιθανή προσθήκη στο νέο κυβερνητικό σχήμα είναι ο Μακάριος Λαζαρίδης της Καβάλας, ένα πρόσωπο που, για όσους δεν το θυμούνται, έχει θητεύσει στο πλευρό του αρχηγού Κυριάκου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στους υπό αξιοποίηση βρίσκεται και ο Σταύρος Παπασταύρου, ενώ κάτι περισσότερο από βέβαιη φαίνεται ότι είναι η υπουργοποίηση του Θωμά Βαρβιτσιώτη, για τον οποίο υπήρξε σκέψη μέχρι και για το Μαξίμου. Ωστόσο, μάλλον οδεύει προς ένα από τα υπουργεία που εδρεύουν πέριξ της πλατείας Συντάγματος.

Προηγούμενο άρθροΣε έξι γήπεδα της Καβάλας το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου Κ12 και Κ14
Επόμενο άρθροΣτις 12 ανακοινώνεται ο ανασχηματισμός – Αναβάλλεται το υπουργικό