To Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023 πραγματοποίησε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την ετήσια βραδιά του Ευχαριστώ με θέμα την “X…αστεριά”.

Πρόκειται για μία εκδήλωση με διεθνή χαρακτήρα όπου το παρών έδωσε ο πρόεδρος του παγκόσμιου οργανισμού του Make-A-Wish.

Σε αυτή τη βραδιά το Make-A-Wish ευχαρίστησε δημόσια τους ανθρώπους που υποστήριξαν το έργο του οργανισμού με ιδιαίτερο τρόπο, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη σε εθελοντές, χορηγούς, φίλους και υποστηρικτές, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και στα ίδια τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκε για την προσφορά της, η εκπρόσωπος του Make-A-Wish Καβάλας, Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου.

Στη διάρκεια της βραδιάς, γονείς και παιδιά μοιράστηκαν τις δικές τους ιστορίες και έδωσαν μία «νότα»… Αστέρων.

Τι είναι το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3- 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Η εκπλήρωση μιας ευχής δεν είναι απλά μια ευχή, είναι πολλά παραπάνω. Είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται κάθε παιδί που νοσεί.

Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και ο οργανισμός δεσμεύεται να εκπληρώνει την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) λειτουργεί από το 1996 στη χώρα μας και είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Make-A-Wish. Από το 1996 που ιδρύθηκε έχει εκπληρώσει περισσότερες από 3.100 ευχές, 298 εκ των οποίων εκπληρώθηκαν το 2022.

Προηγούμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή ο πνευμονολόγος Γ. Πατλάκας
Επόμενο άρθροΝίκος Παναγιωτόπουλος: Ανοίγει ο δρόμος για την άρση της παρακράτησης 20% στις αποζημιώσεις αγροτικών καλλιεργειών Π.Ε Καβάλας από τον ΕΛΓΑ