Αύριο στις 16:30 η κηδεία του στην Αγία Κυριακή Αλεξανδρούπολης

Έφυγε από τη ζωή ο πνευμονολόγος Γιώργος Πατλάκας. Ο εκλιπών μέχρι πρότινος εκτελούσε τα καθήκοντα του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής και αποτελούσε έναν εξαίρετο επιστήμονα. Ήταν πραγματικά ένας γιατρός που καθ’όλη την διάρκεια της πανδημίας, τότε που το Εθνικό Σύστημα Υγείας πιεζόταν και άρα και το νοσοκομείο Κομοτηνής, συνεχώς ενημέρωνε την τοπική κοινωνία για την κατάσταση που επικρατούσε στο νοσοκομείο. Πάντα πρόθυμος πληροφορούσε μέσω του ράδιο Χρόνος 87.5fm, για το εάν ο νοσοκομείο «πιεζόταν» ή όχι.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 16:30 στον ναό Αγίας Κυριακής Αλεξανδρούπολης. Ως «Χ» εκφράζουμε στους συγγενείς και τους οικείους του, τα θερμά συλλυπητήρια μας.

Ανακοίνωση εξέδωσε και το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» αναφέροντας για τον κο Πατλάκα τα εξής: «Έφυγε νωρίς από κοντά μας ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας εξαιρετικός γιατρός, ένας πολύτιμος φίλος, ο Γεώργιος Πατλάκας, Πνευμονολόγος, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας μέχρι πρότινος.

Όρθιος και γενναίος πολεμιστής της ζωής πάλευε μέχρι την τελευταία του ανάσα για το καλό όλων. Ευγενικός, προσηνής, ήρεμος χάραξε μια φωτεινή πορεία στο Γ.Ν. Κομοτηνής, όντας παράδειγμα για όλους. Με αισθήματα οδύνης τον αποχαιρετούμε.

Θα παραστούμε στην εξόδιο ακολουθία που θα τελεστεί την Τετάρτη 15 Μαρτίου στις 16:30 στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη.

Η Διοίκηση και σύσσωμο το προσωπικό του Γ.Ν. Κομοτηνής εκφράζουν τα θερμά συλληπητήρια στην οικογένειά του».

Προηγούμενο άρθροΔικηγορικός Σύλλογος Καβάλας- Αποχή την Πέμπτη 16.3.2023
Επόμενο άρθροΗ Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου τιμήθηκε για την προσφορά της στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)