Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις στην Πανεπιστημιούπολη Καβάλας χωρίς προβλήματα. Σύμφωνα με τον Κοσμήτορα κ. Θανάση Μητρόπουλο το Ίδρυμα λειτουργεί άψογα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «οι εξετάσεις ολοκληρώθηκαν, οι φοιτητές προσέρχονται για το θερινό εξάμηνο. Υπάρχει μεγάλη προσέλευση. Η πανδημία κατά κάποιον τρόπο παρουσιάζει μία κάμψη αν και έχουμε κρούσματα. Ωστόσο οι περισσότεροι φοιτητές μας ήταν αρχικώς εμβολιασμένοι και πολλά προβλήματα έχουν επιλυθεί. Νομίζω ότι η εκπαιδευτική διαδικασία εξελίσσεται φυσιολογικά αυτήν τη στιγμή. Τα μαθήματα γίνονται κανονικά, τα συνεργεία καθαριότητας είναι στις θέσεις τους, η σίτιση των φοιτητών είναι ομαλή και γενικά όλα τα προβλήματα εμφανίζονται κατά καιρούς και αναφέρονται σε διάφορα άρθρα, στην Πανεπιστημιούπολη της Καβάλας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και όλα πάνε καλά».

ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ

Για το θέμα της χρηματοδότησης του Ιδρύματος είπε ότι «το Πανεπιστήμιό μας βρέθηκε σε πάρα πολύ καλή αξιολογική θέση μεταξύ των 23 Ιδρυμάτων της χώρας. Είμαστε στην 11η θέση, πάνω από ιστορικά πανεπιστήμια όπως των Ιωαννίνων, το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, του Πειραιά και αρκετά άλλα ιδρύματα. Θα έλεγα ότι τόσο η αριστεία όσο και η προσπάθεια που καταβάλλεται στο πανεπιστήμιό μας είναι πάρα πολύ μεγάλη γι’ αυτό και είμαστε σε υψηλότερη θέση. Αυτό σημαίνει ότι από το 20% της χρηματοδότησης που θα διατεθεί, παίρνουμε περισσότερα χρήματα από τα ιστορικά πανεπιστήμια που ανέφερα».

Προηγούμενο άρθροΝέα προγράμματα διακοπών στη Θάσο από DERTOUR Austria και REWE Austria Touristik
Επόμενο άρθροΣε απόγνωση ο κλάδος των Ταξί και στην Καβάλα