Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θάσου κ. Γεώργιος Κουτσουμανής παρέδωσε τα βραβεία στους μαθητές που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό:
«Θέλεις να σχεδιάσεις τη Χριστουγεννιάτικη κάρτα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θάσου;»

Οι νικητές του διαγωνισμού, των οποίων τα έργα ταξίδεψαν ταχυδρομικά και διαδικτυακά με τις ευχές του Δημάρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη και των Προέδρων των Νομικών Προσώπων του Δήμου Θάσου είναι:

  1. Τσαραμύρσης Κωστής, Δημοτικό Σχολείο Λιμεναρίων
  2. Χαζαριάν Αραξία, Γυμνάσιο Θάσου
  3. Σιμιτλιώτη Ευγενία, Δημοτικό Σχολείο Λιμεναρίων
  4. Καρεκλάς Γεώργιος, 2ο Δημοτικό Σχολείο Λιμένα.
    Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θάσου κ. Γεώργιος Κουτσουμανής, δήλωσε:
    «Με αφορμή την απονομή των βραβείων του φετινού διαγωνισμού ζωγραφικής της Χριστουγεννιάτικης κάρτας, εκπροσωπώντας το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗ.Κ.Ε.Θ., θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους συμμετέχοντες, τη χαρά και την ευχαρίστηση την δική μου, του Δημάρχου μας κ. Ελευθέριου Κυριακίδη και όλης της Δημοτικής Αρχής, καθώς καταφέραμε να απλώσουμε τις Πολιτιστικές μας δράσεις σε όλο το νησί. Φέραμε κοντά μας μικρούς και μεγάλους για να αγκαλιάσουν και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μας και στα τμήματα των Χορωδιών και του Θεάτρου που λειτουργούμε. Με τη δύναμη που εισπράττουμε από τη συμμετοχή του κόσμου συνεχίζουμε να στηρίζουμε αδιάλειπτα την πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας».
Προηγούμενο άρθροΑλαλούμ στο κεντρο της Καβάλας- Κλειστό τμήμα της οδού Βενιζέλου
Επόμενο άρθροΠροσκλητήριο μήνυμα του Σεβ.Μητροπολίτου ΦΝΘ Στεφάνου για την συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους