Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση απέρριψε την ένσταση της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών για την αύξηση των δημοτικών τελών από πλευράς Δήμου Καβάλας. Ο πρόεδρός της κ. Θεόδωρος Χατζηχρήστος σημείωσε ότι θα συνεχίσουν τις προσπάθειές τους και θα εξετάσουν με τον νομικό τους σύμβουλο τα περιθώρια αντίδρασής τους.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «αυτήν τη στιγμή δεν έχουμε ακόμη, επισήμως, κάτι στα χέρια μας που να λέει ότι έχει απορριφθεί. Βέβαια, τις έχουμε ακούσει κι εμείς τις πληροφορίες ότι απορρίφθηκε. Αν είναι έτσι, θα αξιολογήσουμε τους λόγους, θα δούμε με τον νομικό μας σύμβουλο αν υπάρχει το περιθώριο να κάνουμε κάτι ακόμη, δηλαδή το επόμενο βήμα θα ήταν να πάμε στην Επιτροπή του Άρθρου 152, ώστε να διεκδικήσουμε αυτό που ζητάμε, ότι η αύξηση των τελών δεν έπρεπε να είναι τόσο μεγάλη και ήταν άδικη. Περιμένουμε τα τυπικά και μόλις έχουμε στα χέρια μας την απόφαση, τότε θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο και θα πάρει την όποια απόφαση.

Δεν περιμέναμε να απορρίψει την ένστασή μας η Αποκεντρωμένη. Είχαμε επιχειρήματα τα οποία ήταν πολύ καλά, παρόλα αυτά όμως, θα σεβαστούμε την απόφαση όποια κι αν είναι και θα δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο ή όχι».

ΤΡΙΗΜΕΡΑ

Για την κίνηση στην αγορά στη διάρκεια των δύο εορταστικών τριημέρων είπε ότι «το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας ήταν διαφορετικό γιατί είχαμε πολλούς ξένους επισκέπτες. Το δεύτερο τριήμερο οι ξένοι δεν ήταν τόσοι πολλοί, παρόλα αυτά και τα δύο τριήμερα έδωσαν μια νότα καλή στην αγορά και το πρώτο θα έλεγα ότι ήταν μία πρόβα για το τι θα γίνει το καλοκαίρι και να προετοιμαστούμε».

Προηγούμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης
Επόμενο άρθροΔικαστική απόφαση κρίνει νόμιμες τις απολύσεις στα Πετρέλαια