Η Ιερά Μητρόπολις Ελευθερουπόλεως αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστάς των ομάδων «Ορφέα Παγγαίου» και «Άρη Θεσσαλονίκης» οι οποίοι διοργάνωσαν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου στο στάδιο της Ελευθερουπόλεως το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 και τα έσοδα από τα εισιτήρια τα διέθεσαν στο τραπέζι της αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως, που λειτουργεί καθημερινά από το 2012 εις βοήθεια πτωχών συμπολιτών μας.

Θερμές ευχαριστίες επίσης στον Δήμο Παγγαίου που διοργάνωσε τον αγώνα, στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου κ. Χρήστον Μποσμπώτην, τον Πρόεδρο των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Ορφέα Παγγαίου κ. Σταύρο Παμπούκαν καθώς και όλους τους καλούς συμπολίτες μας, οι οποίοι προκειμένου να βοηθήσουν το φιλανθρωπικό της έργο στήριξαν την διοργάνωση και πολλοί από αυτούς υπό συνθήκες δυσμενείς, λόγω συνεχούς βροχόπτωσης, παρακολούθησαν τον αγώνα

Το χρηματικό ποσόν που συγκεντρώθηκε από την πώληση των εισιτηρίων, ήτοι 3000 ευρώ, δόθηκε την 25η Ιουνίου 2022 από τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Μποσμπώτη και τον πρόεδρο κ. Σταύρο Παμπούκα, στον Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομο στο Επισκοπείο Νέας Περάμου, ό οποίος αφού τους ευχαρίστησε για την φιλανθρωπική τους δράση και στήριξη τους δώρισε μια εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Προηγούμενο άρθροΤουρκία: Σύλληψη «Έλληνα κατασκόπου» μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ – «Ύποπτα παιχνίδια» λέει η Αθήνα
Επόμενο άρθροΑυτοκίνητο έπεσε μέσα σε λακούβα μετά απο καθίζηση του δρόμου στο Παληό