Δύο παρεμβάσεις – παρακλήσεις της Δημοτικής Συμβούλου Ευαγγελίας Δρακονάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, έμειναν δυστυχώς χωρίς απάντηση. Τα παιδιά μας εδώ και 2 χρόνια βιώσανε πρωτόγνωρες καταστάσεις εγκλεισμού και επικοινωνίας.

Σύμφωνα με την ίδια, έκρινε σκόπιμο να εισηγηθεί στην Διοίκηση του Δήμου την διοργάνωση των τουρνουά μίνι – μπάσκετ και 5 Χ 5 έστω και σε πιο χαλαρή μορφή έστω και λιγότερο κοστοβόρα, εκμεταλλευόμενη την τεχνογνωσία της Δημοφέλειας. Τόνισα ότι οι σημερινοί απόφοιτοι του Δημοτικού έχουν ένα λόγο παραπάνω να δουλέψουν στην ομαδικότητα, την κοινωνικότητα και το δέσιμό τους με το σχολείο, ως απόρροια των κοινωνικών επιπτώσεων του κορονοιου.

Η Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οι παιδαγωγοί δηλαδή αντελήφθησαν αυτό το κενό και – προς τιμήν τους – οργάνωσαν ημερίδα μπάσκετ – βολλευ σήμερα στο κλειστό της Καλαμίτσας την οποία αγκάλιασαν 300 και πλέον μαθητές.

Ο Δήμος απουσίαζε αισθητά. Δεν χρειαζόταν πανάκριβα banner, αλαβάστρινα κύπελλα, δεν χρειαζόταν DJ, αλλά τουλάχιστον μερικά μπουκαλάκια με κρύο νερό θα ήταν το ελάχιστο χρέος στα παιδιά που τα αφήσαμε δύο χρόνια χωρίς διοργανώσεις…

Προηγούμενο άρθροΟ Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος στο Καπιτώλιο
Επόμενο άρθροΟι Γαλάζιοι Αργοναύτες περί φημών αγοράς ΑΦΜ ομάδας του Βόλου