Επιστολή της ομάδας «Καβάλα 2004» σχετικά με την χρηματοδότηση των ερασιτεχνικών σωματείων

Κύριε πρόεδρε μετά χαράς βλέπουμε να χρηματοδοτείται από το παραπάνω πρόγραμμα την Super League με 315.000×14 ΠΑΕ = 4.410.000 Euro. Στην ελληνική επικράτεια από όπου και εκλέγεσθαι υπάρχουν ενεργά με δικά σας στοιχεία 2.499 σωματεία που παράγουν πολιτισμό – αθλητισμό και στο πιο απόμακρο χωριουδάκι.

Και πρέπει και αυτά τα σωματεία να επιχορηγηθούν από το πρόγραμμα αναπτυξιακού αθλητισμού για να μπορέσουν να ασκούν απρόσκοπτα την περαιτέρω λειτουργία τους. Να αναφέρουμε εδώ την συνεχή μείωση των ενεργών σωματείων την τελευταία δεκαετία κατά 40 % .

Η ΕΠΟ πρέπει να εκπονήσει ένα σχέδιο γενικά για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα το τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για να του δώσει ώθηση.

Κύριε πρόεδρε η ΕΠΟ την τελευταία δεκαετία ασχολείται κυρίως με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο χωρίς να έχει πλάνο για τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή , ερασιτέχνη διαιτητή και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Καλό το αυτοδιοικητικό της ΕΠΟ και οι αντιπαραθέσεις με την πολιτεία αλλά την νύμφη την πληρώνουν οι ενώσεις και τα ερασιτεχνικά σωματεία που είναι η μόνη ομοσπονδία που για αυτόν τον λόγο δεν επιχορηγούνται από την πολιτεία.

Hot this week

Μεγάλη κινητοποίηση Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ στην Παναγία Καβάλας για τραυματισμό άνδρα

Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ...

Με επετειακές εκδηλώσεις στις 17 και 18 Οκτωβρίου τιμά η Θάσος την απελευθέρωσή της

Με σειρά επετειακών εκδηλώσεων το Σάββατο 17 και την...

Η Περιφέρεια ΑΜΘ ανοίγει νέους δρόμους στις διεθνείς τουριστικές αγορές

Δυναμική εκκίνηση της καμπάνιας εξωστρέφειας για το 2027, με...

Μακάριος Λαζαρίδης: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Γιώργου Λεπίδα

Τη θλίψη του για τον θάνατο του Γιώργου Λεπίδα,...

Topics

Μεγάλη κινητοποίηση Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ στην Παναγία Καβάλας για τραυματισμό άνδρα

Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ...

Η Περιφέρεια ΑΜΘ ανοίγει νέους δρόμους στις διεθνείς τουριστικές αγορές

Δυναμική εκκίνηση της καμπάνιας εξωστρέφειας για το 2027, με...

Κομισιόν: Ενέκρινε ρήτρα διαφυγής για την ενέργεια αποκλειστικά για την Ελλάδα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε αποκλειστικά για την Ελλάδα αίτημα...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες