ΣΑΒΒΑΤΟ 9 Απρίλη παίρνουμε όλοι μέρος στις επαναλαμβανόμενες κυλιόμενες στάσεις εργασίας από τις 8 το πρωί μέχρι τη λήξη της τελευταίας βάρδιας αν η εταιρία δεν καταβάλει τη μισθοδοσία μας μέχρι την Παρασκευή.Το Δ.Σ του Σωματείου καταγγέλλει την επιχείρηση για την νέα καθυστέρηση στην καταβολή της μισθοδοσίας μας. Σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία με αρμόδιους της εταιρίας μας ανακοίνωσαν ότι η καταβολή της μισθοδοσίας, που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 5 του μήνα μεταφέρεται για την Πέμπτη 8 ή την Παρασκευή 9 του μηνός. Καλούμε την εταιρία να καταβάλει τους μισθούς μας και να μην κρύβεται.

Συνάδελφοι τις τελευταίες μέρες η εταιρία ανακοίνωσε τη δανειοδότησή της από τις τράπεζες, την οριστική συμφωνία της με τον Σκλαβενίτη για τα 33 υπερμάρκετ και το σχέδιο ανάπτυξης για τα καταστήματα Μαρινόπουλος και express.

Συνάδελφοι το ασφυκτικό περιβάλλον από τους τραγικούς τζίρους, η ανασφάλεια για το αύριο δεν πρέπει να μας κάνει υποχωρητικούς, να συμβιβαζόμαστε μπροστά στο φόβο και πάντα να βγαίνουμε εμείς χαμένοι. Κάτω από την απειλή και το φόβο της απόλυσης εκχωρούμε συνεχώς δικαιώματα (οι μειώσεις στο μισθό μας κυμαίνονται από 5% έως 28%) παρόλα αυτά δεν σταματούν να θέλουν κι άλλα, μέχρι την απόλυτη εξαθλίωσή μας.

Όσο, πάντως, τους ανέχεσαι και τους φοβάσαι τόσο θα σε τσαλαπατούν.

Το ΔΣ του Σωματείου απαιτεί από την επιχείρηση την άμεση καταβολή της μισθοδοσίας μας και καλεί σε αγωνιστικό συναγερμό τον κάθε έναν από εμάς και την ενεργή συμμετοχή του στις επαναλαμβανόμενες κυλιόμενες στάσεις εργασίας από τις 8 το πρωί μέχρι τη λήξη της τελευταίας βάρδιας το Σάββατο 9/4 αν η εταιρία δεν καταβάλει τη μισθοδοσία μας μέχρι την Παρασκευή.  

Περιθώρια για εφησυχασμούς και αυταπάτες έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.  

Αν η αλληλεγγύη και η ενεργή συμμετοχή στο Σωματείο δεν γίνει μέλημά μας τα αποτελέσματα τα γνωρίζουμε ήδη.

Μόνο ενωμένοι, όλοι μαζί και με γνώμονα τις δικές μας ανάγκες μπορούμε να ελπίζουμε.

Προηγούμενο άρθροΚομοτηνή: Ημερίδα για το πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού/χαρτονιού
Επόμενο άρθροΚομοτηνή: Συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπές