Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Χρήστος Μέτιος, επισκέφθηκε τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 το Δήμο Καβάλας, προκειμένου να ενημερωθεί για την πρόοδο των έργων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια ΑΜΘ, με πόρους του ΕΣΠΑ της περιόδου 2014 – 2020.

Πιο συγκεκριμένα, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, βρέθηκε στο αντλιοστάσιο Α5 της ΔΕΥΑ Καβάλας, στον προσήνεμο μόλο του κεντρικού λιμένα Καβάλας, στο 10ο – 12ο Δημοτικό Σχολείο, στη Μεγάλη Λέσχη της Καβάλας και στην Πλατεία Καπνεργάτη, ενώ λίγο αργότερα, παρουσία Αντιπεριφερειαρχών, Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών παραγόντων, προήδρευσε ευρείας σύσκεψης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, με αντικείμενο τα έργα που σχεδιάζεται να ενταχθούν για χρηματοδότηση στο νέο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας, καθώς και για τα έργα που μπορούν να χρηματοδοτηθούν από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Περιφέρειας ΑΜΘ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χρήστος Μέτιος: “Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εξέλιξη των έργων που εκτελούνται στο Δήμο Καβάλας με πόρους από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας. Έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία με τον Δήμαρχο Καβάλας και χαίρομαι που βοηθάμε στην προσπάθεια είτε της επίλυσης χρόνιων προβλημάτων, είτε της δημιουργίας σημαντικών υποδομών σε διάφορους τομείς”.

Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης: “Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μέτιο γιατί αντιμετωπίζει με πολύ μεγάλη προσοχή όλες τις προτάσεις που υποβάλλουμε στην Περιφέρεια και για τη διάθεση κονδυλίων από το ΕΣΠΑ, προκειμένου να αλλάξουμε σταδιακά την εικόνα του Δήμου Καβάλας”.

Προηγούμενο άρθροΤο nownews.gr ρωτά τους αναγνώστες του- Έρευνα για τις Εθνικές εκλογές
Επόμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: Η αυτοδυναμία προϋπόθεση για τη σταθερότητα του τόπου