Μαθητές και εκπαιδευτικοί από σχολεία της Πολωνίας (Wolomin), της Λετονίας (Saldus) και της Πορτογαλίας (Santarem) επισκέφθηκαν την Πέμπτη (10 Μαρτίου) το Δημαρχείο Καβάλας, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus με θέμα: «Eat well-Move more- Do better».

Τους 14 μαθητές και τους 7 συνοδούς τους ξενάγησε στους χώρους του Δημαρχιακού Μεγάρου ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολος Μουμτσάκης, ο οποίος τους μίλησε για την ιστορία της Καβάλας, του Δημαρχείου και άλλων εμβληματικών κτηρίων της πόλης.
Αναφερόμενος στο Erasmus, υπογράμμισε ότι, μεταξύ των άλλων, τα συγκεκριμένα ευρωπαϊκά προγράμματα φέρνουν πιο κοντά τους λαούς.

Οικοδεσπότες των ξένων σχολείων είναι το Δημοτικό Σχολείο Αμυγδαλεώνα, το οποίο ανέλαβε να επιδείξει στους ξένους επισκέπτες τις ομορφιές της Καβάλας, της Θεσσαλονίκης και της Δράμας.

Οι ομάδες που παρακολουθούν το πρόγραμμα βρίσκονται στην Καβάλα από την Δευτέρα και θα αναχωρήσουν αύριο για τις πατρίδες τους.

Προηγούμενο άρθροΗ Περιφέρεια ΑΜΘ τίμησε τη γυναίκα για την προσφορά στον τόπο της
Επόμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: Να μείνουν ανοιχτοί θερμαινόμενοι χώροι σε δημοτικά κτίρια και ΚΑΠΗ για τους δημότες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη θέρμανση των σπιτιών τους