Νέος εξωτερικός απινιδωτής στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου 19 έξω από το φαρμακείο στην Κηπούπολη – Καλαμίτσα στην Καβάλα

Η ανακοίνωση του πολιτιστικού συλλόγου αναφέρει: «Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης – Καλαμίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από σήμερα θα υπάρχει στη περιοχή Εξωτερικός Απινιδωτής, έξω από το ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ της Κηπούπολης επί της οδού ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ο 10ος στη πόλη της Καβάλας

Τα χρήματα συλλέχθηκαν κατόπιν πρωτοβουλίας του Συλλόγου, από πλήθος κόσμου που τοποθετούσαν τα χρήματα μέσα στο ειδικό κουτί. Η δράση ξεκίνησε από την Εκδήλωση Χρώματα και Αρώματα με τη βοήθεια του ISON Κηπούπολης και κράτησε μέχρι τις αρχές του Οκτώβρη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια,τους κατοίκους της περιοχής,τις επιχειρήσεις της περιοχής μας,τους συμπολίτες μας,τον Δημοτικό Σύμβουλο και πρόεδρο της παράταξης”Ο Τόπος της Ζωής μας” κ.Μάκη Παπαδόπουλο για τη χορηγία ενός σημαντικού ποσού που έδωσε για τη δράση αυτή αλλά κυρίως δύο ανθρώπους και συμπολίτες μας την κ.Μαρία Σαριγιαννίδου, γιατρό στο επάγγελμα και τον σύζυγό της κ.Κώστα Σπυρίδη, πολιτικό μηχανικό, που τοποθέτησαν στο κουτί μας χρήματα που αντιστοιχούν πάνω από το μισό ποσό που απαιτείται για την αγορά του Απινιδωτή. Τους ευχαριστούμε θερμά εκ μέρους όλων των κατοίκων της περιοχής μας. Τέλος σας ανακοινώνουμε ότι στις 15 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια ΚΑΡΠΑ με πιστοποίηση από την KIDS SAVE LIVES με απώτερο σκοπό να δημιουργήσουμε Εθελοντική Ομάδα Άμεσης Επέμβασης σε όλη την πόλη καθώς ένας απινιδωτής από μόνος του δεν είναι σε θέση να σώζει ζωές.

Ξεχωριστές Ευχαριστίες στον Rafail Fpv Rgmz για τις φωτό και το video.»

Προηγούμενο άρθροΤανζανία: Συντριβή αεροπλάνου – Οι πρώτες εικόνες
Επόμενο άρθροΕτοιμάζεται διορθωτική ΚΥΑ για το «καλάθι του νοικοκυριού» – Τι θα αλλάξει στη σήμανση των προϊόντων