Εξαιρετικό ήταν το φετινό καλοκαίρι για τη Θάσο από πλευράς τουρισμού. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων κ. Γιάννης Μαρκιανός υπογράμμισε ότι ήταν ένα καλοκαίρι χωρίς προβλήματα και απρόοπτα με μεγάλες πληρότητες.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «ήταν ένα εξαιρετικό καλοκαίρι κάτι που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Εκτός από τα νούμερα που έχουμε στη διάθεσή μας από τις ακτοπλοϊκές και η αύρα και αυτό που όλοι κατάλαβαν συνηγορούν σ’ αυτήν την άποψη. Διότι, εκτός των αριθμών και της καλής πληρότητας που υπήρχε, δεν είχαμε απρόοπτα, δεν υπήρξαν πράγματα που να μας προβληματίσουν και να μας δημιουργήσουν θέματα, όπως καιρικά φαινόμενα ή άλλες εντάσεις και θέματα που υπήρχαν παλιότερα. Για παράδειγμα, προβλήματα στο ρεύμα ή σε κάτι άλλο. Εκτός, δηλαδή, από τους μεγάλους αριθμούς επισκεπτών υπήρχε μια αξιοσημείωτη ηρεμία. Όλα κύλησαν πάρα πολύ καλά».
ΜΕΙΓΜΑ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ
Πρόσθεσε ότι «φέτος είχαμε ακόμη μια ευχάριστη εξέλιξη. Είδαμε ότι στη διάρκεια της σεζόν σταμάτησε το τεράστιο νούμερο των Ρουμάνων, Εμφανίστηκαν ξανά δυναμικά οι Σέρβοι οι οποίοι τα τελευταία χρόνια μας έλειψαν, οι Τούρκοι φυσικά οι οποίοι από την αρχή του καλοκαιριού έκαναν πολύ δυναμική την παρουσία τους, Μολδαβοί και Βούλγαροι που κι αυτοί είχαν αφήσει το νησί. Γενικά υπήρχε ένα πάρα πολύ καλό μείγμα που μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε. Φυσικά να μην ξεχνάμε τους τουρίστες που έρχονται αεροπορικώς από πάρα πολλές περιοχές. Σκανδιναβοί, Άγγλοι, Γερμανοί, Πολωνοί. Γενικά μας άφησε μια πάρα πολύ καλή αίσθηση η σεζόν που εξελίσσεται.
Βλέπουμε ότι στο νησί υπάρχει ακόμη πάρα πολύ καλή κίνηση και πιστεύουμε ότι ως το τέλος του Σεπτέμβρη θα είναι καλά. Το επόμενο Σαββατοκύριακο περιμένουμε μια πτώση, παρ’ όλα αυτά η σεζόν εξελίσσεται καλά».

Προηγούμενο άρθροΓιάννης Κελγιώργης: Η πολύ αυξημένη τουριστική κίνηση δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που είχε η αγορά της πόλης
Επόμενο άρθροΕπίδομα θέρμανσης: Σε ποιους θα δοθεί και τι αλλάζει – «Κλειστά χαρτιά» για την επιδότηση στην αντλία