Τις προηγούμενες ώρες γίναμε μάρτυρες ενός πολύ θλιβερού γεγονότος. Αναφέρομαι στους σεισμούς τόσο στην γειτονική Τουρκία όσο και την Συρία.
Για τον λόγο αυτό πρότεινε ο Δήμαρχος Παγγαίου στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή ως φόρο τιμής των αδικοχαμένων ανθρώπων.

Ο νους μας στα θύματα και στους ανθρώπους που χρειάζονται εσπευσμένα την βοήθεια όλων μας. Έχοντας πάντοτε ως γνώμονα την αξία της ανθρώπινης ύπαρξης η Κ.Ε.Δ.Ε καλεί όλους τους Δήμους της χώρας να συνεισφέρουν σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια. Στα πλαίσια της συντονισμένης δράσης ο Δήμος Παγγαίου δύναται να προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες. Πιο συγκεκριμένα, τις επόμενες ημέρες θα γίνει συλλογή στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων ειδών πρώτης ανάγκης όπως κουβέρτες, παπλώματα, σκηνές και ιατροφαρμακευτικό υλικό όπου θα σταλούν τις επόμενες τρείς ημέρες στην έδρα της Περιφερειακής μας Ενότητας.
Ευχόμαστε ολόψυχα να μην υπάρξουν επιπλέον θύματα και ο κρατικός μηχανισμός των χωρών να λειτουργήσει άμεσα για να αποκατασταθούν οι καταστροφές και να επιστρέψουν στην κανονικότητα ε έφερε ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης.

Προηγούμενο άρθροΙΧ αυτοκίνητο κατέβηκε… σκαλάκια στην περιοχή του Βύρωνα
Επόμενο άρθροΣυγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας από το Δήμο Θάσου για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας