Δωροεπιταγή αξίας 600 ευρώ για την αγορά αθλητικών ειδών σε κατάστημα της πόλης της Καβάλας προσέφεραν τα μέλη της λέσχης Lions Λυδία Καβάλας για τα φιλοξενούμενα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Το χρηματικό αυτό ποσό συγκεντρώθηκε από εκδήλωση που πραγματοποίησε η Λέσχη κατά τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας στις 6 Μαΐου 2022 και το παρέδωσαν τα μέλη του Δ.Σ. αυτής, επισκεπτόμενα το Παράρτημα την Παρασκευή, 24 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, στην επίσκεψη συμμετείχαν ο Κυβερνήτης Θέματος 117Β Βορείου Ελλάδος Lions, ο κ. Νίκος Bερβεράς, Πρόεδρος της Λέσχης Lions Λυδία Καβάλας, o Πρόεδρος 117Β κύριος Νίκος Κοτόπουλος, η αντιπρόεδρος κυρία Μαρία Γκιούσου, ο Γραμματέας κ. Βαγγέλης Παπαδόπουλος, η Γραμματέας της Λέσχης, κυρία Εμμανουέλα Τοπαλίδου, ο Ταμίας κ. Τρύφωνας Ζίφκος, ο κ. Βαγγέλης Παπαδόπουλος, μέλος της Λέσχης, καθώς και ο κ. Νικόλαος Καλαμπρατσίδης, Πρόεδρος της Περιοχής Lions.

Τους υποδέχθηκαν η Πρόεδρος του Κέντρου, κυρία Αναστασία Τζαμπαζλή και η αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης του Παραρτήματος, κυρία Μάρθα Δεμιρτζή, οι οποίες τους ευχαρίστησαν θερμά για την ευγενική πρωτοβουλία τους.

Επ’ ευκαιρίας, συζητήθηκαν οι δράσεις και οι υπηρεσίες του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού, η μελλοντική συνεργασία των δύο πλευρών, καθώς και η διοργάνωση νέων δράσεων και προγραμμάτων, με γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών.

Προηγούμενο άρθροΑνθρωποκυνηγητό για την σύλληψη μεταναστών στη Νέα Ηρακλείτσα- Βίντεο
Επόμενο άρθροΣυναυλία του ΔΩΚ στην πλατεία Κανάρη