Τα χριστουγεννιάτικα γραμματόσημα κυκλοφόρησαν και δίνουν το σύνθημα της εκκίνησης της φετινής εορταστικής περιόδου για τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Τα τέσσερα γραμματόσημα των ΕΛΤΑ απεικονίζουν γνωστές φιγούρες από χριστουγεννιάτικα και άλλα αγαπημένα παραμύθια των παιδιών, σε μια απόδοση άμεσα συνυφασμένη με το εορταστικό πνεύμα των ημερών, και σας προσκαλούν να ξαναγίνετε παιδιά.

Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Για 31η χρονιά τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια παίρνουν τη θέση τους έξω από τα Κεντρικά Ταχυδρομεία της χώρας και όλο το δίκτυο των ΕΛΤΑ ετοιμάζεται να υποδεχτεί -και να απαντήσει- στα χιλιάδες γράμματα μικρών και μεγάλων προς τον Άγιο Βασίλη.

Απαντήσεις στις απορίες σχετικά με τη δράση «Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη» θα βρείτε και φέτος στο χριστουγεννιάτικο διαδραστικό site για να δείτε κατατοπιστικά βίντεο με οδηγίες από τον Άγιο Βασίλη για το πώς θα γράψετε το δικό σας γράμμα με τέτοιο τρόπο ώστε να λάβετε την απάντηση-έκπληξη των ΕΛΤΑ.

Στο site θα βρείτε ακόμα: έτοιμα χριστουγεννιάτικα επιστολόχαρτα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, το κοντινότερο ταχυδρομείο για να στείλετε το γράμμα σας και άλλες εκπλήξεις. Ειδικά για τους παιδαγωγούς, το site περιλαμβάνει ιδέες και οδηγίες προκειμένου να αξιοποιήσουν τη δράση των ΕΛΤΑ μέσα στην τάξη μαζί με τους μαθητές τους.

Προηγούμενο άρθροΤα «περαστικά» του Παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Καβάλας στον Θ. Κοκκινίδη
Επόμενο άρθροΤο ΓΕΕΘΑ και το ΓΕΣ εξοπλίζουν τη «ραχοκοκαλιά» των Ενόπλων Δυνάμεων σε Έβρο και νησιά