Με την παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, τελέστηκαν το βράδυ της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου τα εγκαίνια της 28ης Kavala Expo του Επιμελητηρίου Καβάλας μετα απο δυο χρόνια απουσίας λόγω της πανδομιας. «Εδώ χτυπά η καρδία του τοπικού, και όχι μόνο, επιχειρείν, που αντέχει σε δύσκολες συνθήκες και αποτελεί την κινητήρια δύναμη της οικονομίας» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Οι επαγγελματίες δείχνουν και αποδεικνύουν οτι η επιχειρηματικότητα στην Καβάλα επιστρέφει καθώς κατάφερε να παραμείνει όρθια στα δύσκολα χρόνια που πέρασαν λόγω της πανδημίας με κλειστή οικονομία αλλά και θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο σε αυτά που έρχονται λόγω πλέον της ενεργειακής κρίσης.

Παρόντα κυβερνητικά στελέχη, οι βουλευτές του νομού, οι δήμαρχοι Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης, Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης, Παγγαίου Φίλιππος Αναστασίαδης και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε το εκθεσιακό χώρο μετά από τρία χρόνια διακοπής του θεσμού λόγω πανδημίας.

Επίσης το παρόν έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέξης Πολίτης, ο αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Χρήστος Γάκης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Χριστόδουλος Τοψίδης, Θόδωρος Μαρκόπουλος, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης και εκπρόσωποι άλλων επιμελητηρίων της περιοχής.

Προηγούμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: Να ξεκινήσουμε ΤΩΡΑ και ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ την εξοικονόμηση ενέργειας από τον δημοτικό φωτισμό!
Επόμενο άρθροΚριμαία: Έρευνα διέταξε ο Πούτιν για τα αίτια της έκρηξης – «Αυτή είναι μόνο η αρχή» λέει σύμβουλος του Ζελένσκι