Σε κλείσιμο οδηγείται το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Δράμας με την επίσημη βούλα της Κυβέρνησης. Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ και οι εκπρόσωποί του προεκλογικά και μετεκλογικά είχαν δεσμευτεί για την λειτουργική και διοικητική αυτονόμηση του Θεραπευτηρίου, αντί να εκτελέσουν τα υπεσχεμένα και να αναβαθμίσουν την λειτουργία του, με το Παράλληλο Πρόγραμμα που έφερε στην Βουλή και πρόσφατα ψήφισε η Κυβέρνηση, μπαίνει λουκέτο στο ίδρυμα.   
  Συγκεκριμένα, με το άρθρο 34 του Ν. 4368/2016 του υποτιθέμενου κυβερνητικού σχεδίου για την κοινωνική δικαιοσύνη και τον ανθρωπισμό της κυβερνώσας Αριστεράς, κόβονται οι πόροι των ιδρυμάτων κλειστής περίθαλψης που προέρχονται από παρακρατήσεις των συντάξεων των τροφίμων. Τουτέστιν, χωρίς αυτοτελείς πλέον πόρους και χωρίς να έχει προβλεφθεί προς κάλυψη του κενού των εσόδων κρατική ενίσχυση, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κλείνει κατ’ ουσίαν τις υφιστάμενες δομές. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, εδώ και ένα χρόνο και πλέον διακυβέρνησης της Αριστεράς του «τίποτα», όχι μόνον δεν επήλθε κάθαρση και αναδιοργάνωση του Θεραπευτηρίου, αλλά όλα κινούνται στον αστερισμό της λήθης και του «κουκουλώματος», ως φαίνεται από τις απαντήσεις που προσφάτως έλαβα σε ερωτήσεις που έχω καταθέσει στην Βουλή.  


  
 

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση των βουλευτών του Νομού Καβάλας με το Δ.Σ της Θασιακής Ένωσης για τα προβλήματα της Θάσου
Επόμενο άρθροΤο Μουσικό Σχολείο Καβάλας, σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας, και την ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ ανεβάζει την μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο “Τα πολύτιμα σκουπίδια του κυρίου Νο”